En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Yarın gireceğim sbs sınavı için bana bol bol dua edin arkadaşlarım abilerim amcalarım :) Trakkulup ' da başka girecek varsa başarılar dilerim. :)

İyi akşamlar dostlarım.. SBS stresinide atlattım, yine bugünde yağmur vardı, heralde ' Kırkikindi ' yağmurları bunlar.. Tek derdim R9 un sanayiden çıkması..:)

herkese selam... tarlaları gezmeden geliyorum Toros ile Battık Ford ile ÇıkardıK... macera üstüne macera :D

ertac sahın link=topic=7169.msg412094#msg412094 date=1307136395' Alıntı:
5070 işi yalan oldu galıba HARMAN tıcaret yan cızdı :) ekoç a kredı musluklarını kapatmıs )))
s.a. millet anlş-*s geliyo koçum sipariş verildi uyy-*s uyy-*s zuha-*-s

Iyi aksamlar millet. Havada acayip bi kasvet var, yarin cok zor bir gün olacak benim icin. Umarim hersey yolunda giderde aksamda sizlerle görüsebilirim...

satocan58 link=topic=7169.msg412665#msg412665 date=1307294945' Alıntı:
Iyi aksamlar millet. Havada acayip bi kasvet var, yarin cok zor bir gün olacak benim icin. Umarim hersey yolunda giderde aksamda sizlerle görüsebilirim...
iyi akşamlar abi.inşallah görüşürüz.bizimde hava kapkara yere düşen 0 parça

Herkese hayırlı günler.

Serin evin içinde terliyorum dışarıyı hiç sormayın.Az önce esmeye başladık sabahtan beri biraz serinlemiş olduk sayılır.

İyi geceler dostlar,bu gün oldukça iyiydi..Merkez-i Ezan testi yaptık, son derece net. Haftaya kurulumu var.. ! araba ot getirdim, sırf yabani yonca..
Birde akrobat ot tırmığı montajı yapmış arkadaşlar:) çözemedik tırmık dişleri ne yöne bakacak? birde sağdaki en öndemi olacak yoksa en arkadamı..:(

S.a köyden geldim ama öldümm sabah 7de başladık akşam 7 ye kadar 40 dönüm yer çapa yaptık belim falan tutuldu ellerim şişti :( gebercem az kaldı :)
çokta sıcaktı piştik bi günde karardım ıh-*-s

nh_fıat link=topic=7169.msg412778#msg412778 date=1307304375' Alıntı:
S.a köyden geldim ama öldümm sabah 7de başladık akşam 7 ye kadar 40 dönüm yer çapa yaptık belim falan tutuldu ellerim şişti :( gebercem az kaldı :)
çokta sıcaktı piştik bi günde karardım ıh-*-s
:) Aman ağzından yel alsın, yandım falan deme..:) Azcık ısınır gibi olduk..:)

nailyetek link=topic=7169.msg412780#msg412780 date=1307304488' Alıntı:
:) Aman ağzından yel alsın, yandım falan deme..:) Azcık ısınır gibi olduk..:)
:Dbizim burası çok sıcaktı sabah daha tarlaya gider gidmez yanmaya başladık 5 e 6 ya kadar çok sıcaktı sonra biraz hafifledi :)

nailyetek link=topic=7169.msg412776#msg412776 date=1307304237' Alıntı:
İyi geceler dostlar,bu gün oldukça iyiydi..Merkez-i Ezan testi yaptık, son derece net. Haftaya kurulumu var.. ! araba ot getirdim, sırf yabani yonca..
Birde akrobat ot tırmığı montajı yapmış arkadaşlar:) çözemedik tırmık dişleri ne yöne bakacak? birde sağdaki en öndemi olacak yoksa en arkadamı..:(

İyi geceler hacı sen ben gökoğlu kalmışız burdada :D hayırlı olsun merkezi siztem ot çokmu ot yonca bıttı :( yenısı yetısene dek ot tedarik etmemız lazım bızdaha modernleşemedik tırmıkta kırk ayak tıpındekılerden kullnıyoz