En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nasıl açmıyo oğlum takır takır açıyo sende sorun var heralde

buğra link=topic=7169.msg413326#msg413326 date=1307430638' Alıntı:
nasıl açmıyo oğlum takır takır açıyo sende sorun var heralde
bu bilgisayar dedim.bilgisayarda sorun var küçüğünden koydum videoları ben bu açmıyıo youtube yorumu düzelt bozuşuruz duva*-*0

arif debreli haasan diyo bu deeeeeeeebrel-i hasssan

sen yanlışıkla suavi diye başkasını dinlemeyesin zuha-*-s zuha-*-s

açıyom bak konu

selam dostlar ... Sivas ' a yaz gelmek üzere sanırsam ... Bu havada çalışmak olmaz dedim ve kendime kafa tatili verdim .... serdim kendimi PC başına açtım camı çerçeveyi .....

OkayKANGAL link=topic=7169.msg413362#msg413362 date=1307436308' Alıntı:
selam dostlar ... Sivas ' a yaz gelmek üzere sanırsam ... Bu havada çalışmak olmaz dedim ve kendime kafa tatili verdim .... serdim kendimi PC başına açtım camı çerçeveyi .....
A.selam.. Okay.. Hadi hayırlısı.. Bizim yaz daha gelmemiş, mısır ekmeye çalıştım.:( Kendi kendime ' Sen Çiftçimisin..? kız-*sw ' dedim..

nailyetek link=topic=7169.msg413379#msg413379 date=1307441255' Alıntı:
A.selam.. Okay.. Hadi hayırlısı.. Bizim yaz daha gelmemiş, mısır ekmeye çalıştım.:( Kendi kendime ' Sen Çiftçimisin..? kız-*sw ' dedim..

Yer sorunu yok ikinizede kalacak yer var traktör var ekipman var tek yapmanız gereken valızınızı elınızde almanız çıkışta biriniz sivas yazan tabelaya bırınızde kutahya yazan tabelanın dibine ..şemek ve arkanıza bakmadan gelmek şety*-*

Ağır Abi link=topic=7169.msg413388#msg413388 date=1307443234' Alıntı:
Yer sorunu yok ikinizede kalacak yer var traktör var ekipman var tek yapmanız gereken valızınızı elınızde almanız çıkışta biriniz sivas yazan tabelaya bırınızde kutahya yazan tabelanın dibine ..şemek ve arkanıza bakmadan gelmek şety*-*
Düşünmedim desem yalan valla..:) :S

satocan58 link=topic=7169.msg413504#msg413504 date=1307468240' Alıntı:
Iyi aksamlar altan gardas...Hos geldin...

Sende hoşgeldin müdür
nailyetek link=topic=7169.msg413522#msg413522 date=1307470960' Alıntı:
İyi akşamlar toprak dostu arkadaşlarım.. Yağmur geçişli bir günden herkese selamlar.

İyi akşamlar hacım görüşemiyoruz msn falan :S düğüne gelmedin diye gönül koyuyorsan bilelim yani :)

Ağır Abi link=topic=7169.msg413562#msg413562 date=1307473318' Alıntı:
Sende hoşgeldin müdür
İyi akşamlar hacım görüşemiyoruz msn falan :S düğüne gelmedin diye gönül koyuyorsan bilelim yani :)
:) Hacım yorgunum yaw, zamanla yarışıyoruz, hem İş çok, hem iş yapacak zaman yok..Keşke hergün düğün olsa.:D Kendime vakit ayırdım bari..Sen anlayamadın düğünde bizim yönetim tarzını, bambaşkadır.. Çamurda bile havalı mibzer ile ekim yaptırırlar insana..:)

iyi akşamlar arkadaşlar
nail abi kolay gelsin abi bu sene yağmurlardan dolayı sıkıntılısın sanırım
işinde allah kolaylık versin