En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg415047#msg415047 date=1307815784' Alıntı:
A.selam Muhtar.. don-*s Muhtar başım çatlıyacakmış gibi ağrımakta, bütün gün sanayideydim lanet olsun..Paramızla rezil oluyoruz. Dünkü yağmurun etkilerini sabah gördüm,:( hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
Abi geçmiş olsun yaw.. telaşlı gördüm seni bu sene. incelediğim kadarısıyla çamur durumlarından muzdaripsin :)

Ağır Abi link=topic=7169.msg415040#msg415040 date=1307815374' Alıntı:
s.a o hooo kimse uğramamış dükkana bakın böyle yapacaksanız vuralım kapıya kiliti :)
Hey maşallah nerelere gelmiş bu sayfa görmeyeli :) :)

Ağır Abi link=topic=7169.msg415053#msg415053 date=1307816029' Alıntı:
Geçmiş olsun hacım acil şifalar ustalara kafayı taktın oda baş ağrısı yaptı :) hayırdır yoktur umarım zarar ziyan :SVallha abi bnde yeni oturdum pc başına :D
Evet hacım..teşhis doğru, tedavisi q.... gitsin..:D Zarar şimdi belli olmaz, hasatta belli olur heralde.. Eğer hasatı görebilirsek..
_FaTıH_ link=topic=7169.msg415157#msg415157 date=1307822277' Alıntı:
Abi geçmiş olsun yaw.. telaşlı gördüm seni bu sene. incelediğim kadarısıyla çamur durumlarından muzdaripsin :)

Hey maşallah nerelere gelmiş bu sayfa görmeyeli :) :)
Vayy Fatih gelmiş..:D Hoş geldin..Fatih.. İşler kör ve topal, iadare ediyoruz, sağlık durumu güncel gelişme, şimdilik ağrı kalmadı..

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg415186#msg415186 date=1307830158' Alıntı:
iyi akşmlar size kaç gündür adam akıllı takılamıyorum siteye özledim herkesi :)
İyi akşmalar Ally.. Sitede değişiklik yok, sen, ben, köroğlu misali..:D Birde Fatih uğramış..

Iyi geceler ahali. Bu ara sitede bi dinginlik var, bende bu ara biraz yogunum. Yarin geleneksel köy festivalimiz var. Buyrun gelin frankfurtun göbeeende davullu zurnali halay cekek...

satocan58 link=topic=7169.msg415188#msg415188 date=1307830514' Alıntı:
Iyi geceler ahali. Bu ara sitede bi dinginlik var, bende bu ara biraz yogunum. Yarin geleneksel köy festivalimiz var. Buyrun gelin frankfurtun göbeeende davullu zurnali halay cekek...
İyi geceler Sato..siz eylenin, şimiden iyi eğlenceler..
biz ise ilk çağdan kalma sandık bekçiliğine talim..
Ey Demokrasi; seninde a.q. ömrümden bir günü daha saçma sapan işler için çalacaksın ya..:)

satocan58 link=topic=7169.msg415188#msg415188 date=1307830514' Alıntı:

iyi geceler abi :) sen gel burdur a :D

nailyetek link=topic=7169.msg415187#msg415187 date=1307830227' Alıntı:
İyi akşmalar Ally.. Sitede değişiklik yok, sen, ben, köroğlu misali..:D Birde Fatih uğramış..
işler başladı diemi kimse uğramıyo yaw durgunuz :D

İyi geceler ben gidiyorum artık yoksa sandalye üstünde uyuyacam :)

Seçimi tamamen unuttum ben :D Sonuç nasıl olucak acaba? Pek umutlu değilim ama olurya Yüce Mevlam )))

demir45 link=topic=7169.msg415192#msg415192 date=1307830964' Alıntı:
İyi geceler ben gidiyorum artık yoksa sandalye üstünde uyuyacam :)

Seçimi tamamen unuttum ben :D Sonuç nasıl olucak acaba? Pek umutlu değilim ama olurya Yüce Mevlam )))
İyi geceler..

Yağmurlu bir sabahtan herkese günaydın. Bugün seçim günü, ülkemiz için hayırlısı neyse o olur inşallah. :)

Günaydın demokratik ülkemin çiftçileri :) Gönül isterdi ki gidelim kütahyada Nail abimin sandığında kullanalım :) :)

slm beyler...verdim gitti rey imi :) hayırlısı 0lsun...bu devlet bizim bizim dediğimiz 0lmalı,baştakilerin değil...kendimize gelelim ...tşkrlr

_FaTıH_ link=topic=7169.msg415247#msg415247 date=1307867007' Alıntı:
Günaydın demokratik ülkemin çiftçileri :) Gönül isterdi ki gidelim kütahyada Nail abimin sandığında kullanalım :) :)
nail abi samdık başkanı mı

_FaTıH_ link=topic=7169.msg415247#msg415247 date=1307867007' Alıntı:
:) 26 seçmenli sandıkta kurul üyesiydim, hoş sohbet bi gün geçti, heralde Kütahya ' da seçim kuruluna ulaşan ilk sandık sonucu bizimkiydi..:D Şeref duyardım sizleri ağırlamaktan..
samsunbafra link=topic=7169.msg415292#msg415292 date=1307874234' Alıntı:
slm beyler...verdim gitti rey imi :) hayırlısı 0lsun...bu devlet bizim bizim dediğimiz 0lmalı,baştakilerin değil...kendimize gelelim ...tşkrlr
Hayırlı olsun Ayhan Abi..
ford39 link=topic=7169.msg415366#msg415366 date=1307882666' Alıntı:
nail abi samdık başkanı mı
Sandık kurul üyesiydim..

Neyse seçim bitti açtık sandığı, saydık vesayir. O sırada hava çok felaket kapandı, hemen yağmurluk alıp babamın yanına gittim inek otlatmaya, 20 dk kadar durduk, derken babam ıslanmayayım eve gideyim dedi.. Hızlanmıştı ki, bıçağı vermesini istedim geri döndü bıçağı bana tam verdi; o sırada 50 adım ilerimize yıldırım düştü. :( Gerçekten çok kötü bir durumdu, babam tam oradan geçecekti, verilmiş sadakamız varmış. Hala 17.20 den bu yana yağmur devam ediyor, ortalık sakinleşti ve bende telefon fişlerini falan takıp pc yi açtım.

nailyetek link=topic=7169.msg415457#msg415457 date=1307895174' Alıntı:
:) 26 seçmenli sandıkta kurul üyesiydim, hoş sohbet bi gün geçti, heralde Kütahya ' da seçim kuruluna ulaşan ilk sandık sonucu bizimkiydi..:D Şeref duyardım sizleri ağırlamaktan..Hayırlı olsun Ayhan Abi..Sandık kurul üyesiydim..

Neyse seçim bitti açtık sandığı, saydık vesayir. O sırada hava çok felaket kapandı, hemen yağmurluk alıp babamın yanına gittim inek otlatmaya, 20 dk kadar durduk, derken babam ıslanmayayım eve gideyim dedi.. Hızlanmıştı ki, bıçağı vermesini istedim geri döndü bıçağı bana tam verdi; o sırada 50 adım ilerimize yıldırım düştü. :( Gerçekten çok kötü bir durumdu, babam tam oradan geçecekti, verilmiş sadakamız varmış. Hala 17.20 den bu yana yağmur devam ediyor, ortalık sakinleşti ve bende telefon fişlerini falan takıp pc yi açtım.
geçmiş olsun nail abi bugun bizimde burlarda çok yağmur yağdı hayla yağıyor ilk 2 saat çok yağdı şimdi az yağıyor ortalama 5 saattir yağıyor ben merkezde evdeyim balkondaydım bi çaktı gözkyüzü bembeyaz oldu biyere indi yıldırım bi evin binasını geldiide nereye geldi göremedm evin önünde 5 katlı ev var onun arkalarında bi eve indi ama kulaklarım bozuldu sandım kıyamet geldi sandım o an ;D
bu bıçak işini bende duydum bu gün o ne oluyoe yıldırım düşmesinimi önlüyo :S