En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ağır Abi link=topic=7169.msg418550#msg418550 date=1308423926' Alıntı:
Müdür hepsi toprağın içerisinde çalışmış cıvatalar senınkı gıbı şarjlı matkapla sıkılanlardan değil )))
yokmu lokma takimin komprosöre uyan. tak citir citir gevsetsin SIKISTIRSIN...

İyi Geceler herkese.

Bugün köye gitmiştim yağmur yağdı biraz düzenli olarak yağıyor zaten artık hiç boş bırakmıyor.Yarında giderim herhalde biraz yaprak toplayalımda para biriktirelim )))

Kritik durumlardayız herkes telaşlı.Allah yardımcımız olsun.Bizde oturduk siteye bakıyoruz artık ;D

S.a iyi geceler :) bugun bi 10 dk lık yağmur yağdı ama ben böle bişe görmedim başda öyle bi gök gürüldüyodu ortalık kap kara 2 defa merkezde bi yere indi ben balkondaydım kulaklar gtti sandım ;D her yer sel oldu 5 6 saniye dolu yapdı :D sonra hava açıldı :D köyden yırttım :D

***GÜNAYDIN TRAKKULUP***
günü güzel bir dua ile açmak isterdim ama bir daha ki safere artık

Millet buralardada herkesde bi durgunluk var mihdar...Bende bu saate kadar iyiydim aslinda ama köyü aradim, yine cok fena yagmis...Havalar isinir biraz toparlanir diyodum ekinler ama simdi ayakda kalan yerlerde yatmistir...Hakkimizda hayirlisi ama ne gelirse benim basima geliyo 1 senedir......