En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hayırlı günler. 2 Haftalık çalışmanın acısını 3 te kalkarak çıkarıyorum. İyi çıkarayım çünkü uzun sürmeyecek.. ıh-*-s

Dqn link=topic=7169.msg419318#msg419318 date=1308659216' Alıntı:
Hayırlı günler. 2 Haftalık çalışmanın acısını 3 te kalkarak çıkarıyorum. İyi çıkarayım çünkü uzun sürmeyecek.. ıh-*-s
ayip ayip. hani yaptigin isleri bilmesek üzülecez.))) ulan adam 3 e kadar yatarmi. ben sabah 7 de yatsamda 10 da kalkarim...

nailyetek link=topic=7169.msg419406#msg419406 date=1308677494' Alıntı:
S.a. iyi akşamlar.. Sezon açıldı gibi..
valla nail abi, sezon acilmis gibi görünüyor. millet iyi yatti, biraz calissinlar. bizimde bi sürü is aksadi. 100 dönüm yonca bicilip paketlenecek. 2 gün önce yine cok yagmis en az 10 gün ileri atti isleri. yine sürülmesi gereken bi kac parca varmis. oda yoncadan sonraya kaldi artik...

satocan58 link=topic=7169.msg419417#msg419417 date=1308679059' Alıntı:
valla nail abi, sezon acilmis gibi görünüyor. millet iyi yatti, biraz calissinlar. bizimde bi sürü is aksadi. 100 dönüm yonca bicilip paketlenecek. 2 gün önce yine cok yagmis en az 10 gün ileri atti isleri. yine sürülmesi gereken bi kac parca varmis. oda yoncadan sonraya kaldi artik...
Valla ben tırpan sezonunu açtım, tamburlu için bir hafta daha kuruması lazım..:) Nadas ta siftah yok valla.:(

satocan58 link=topic=7169.msg419416#msg419416 date=1308678967' Alıntı:
ayip ayip. hani yaptigin isleri bilmesek üzülecez.))) ulan adam 3 e kadar yatarmi. ben sabah 7 de yatsamda 10 da kalkarim...
Abi gece gec yatıyorum sabah geç kalkıyorum. 2 haftadır kendimin nadaslarını sürdüm, istanbuldan nadas sürmeye gelen abimin tarlalarını 300 dekar yeri 5 motorla yetiştirdik. Geceleride sürdük. Sabah 9 da başladık. Ertesi sabah 5 te eve geldik. 10 da tekrar başladık. Yoruldum. Ayrıca 5gün sonra babama yardıma gidecem, 10 gün yardım edip köye gidecem. Kazayağı ile tüm nadasları ikileyecem. Ondan sonra geri babamın yanında 15 gün ondn sonra hasat... Bizim oralara 1 haftadır yağmıyo şükür )))

nailyetek link=topic=7169.msg419423#msg419423 date=1308679444' Alıntı:
Valla ben tırpan sezonunu açtım, tamburlu için bir hafta daha kuruması lazım..:) Nadas ta siftah yok valla.:(
Valla abi o zaman seni forumcak bu senenin en bahtsiz rencberi ilan edelim. Hayirlisi artik...Insallah emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirsin.....

selamun aleykum hayırlı akşamlar trakkulup ailesi herkese kolay gelsin bir kaç gündür aksayan işler hallonmuştur herhalde :)

Ya bu topiç ' i her açtığımda sayFANİN Başına geliyo en son mesajdan başlamıyo. Neyse bugün makina ekipman hibe sini kontrol ettim bana çıkmamış bende tarım krediden almaya karar verdim. Çekili mibzerlerin disklerinin çift kazıyıcili olanı varmı arkadaşlar bilen varmı

satocan58 link=topic=7169.msg419431#msg419431 date=1308680657' Alıntı:
Valla abi o zaman seni forumcak bu senenin en bahtsiz rencberi ilan edelim. Hayirlisi artik...Insallah emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirsin.....
:) Bunda da vardır bi hayır be Sato.. Bakmışsın kavak ağacı gibi mısırlar olmuş, adam boyu buğdaylar.. olurmu olur.. güçç*-*
memory43 link=topic=7169.msg419433#msg419433 date=1308680819' Alıntı:
selamun aleykum hayırlı akşamlar trakkulup ailesi herkese kolay gelsin bir kaç gündür aksayan işler hallonmuştur herhalde :)
A.selam Mehmet..
altansat link=topic=7169.msg419485#msg419485 date=1308684220' Alıntı:
iyi geceler arkadaşlar
İyi geceler..
GENÇ EYMIRLİ link=topic=7169.msg419494#msg419494 date=1308684556' Alıntı:
Ya bu topiç ' i her açtığımda sayFANİN Başına geliyo en son mesajdan başlamıyo. Neyse bugün makina ekipman hibe sini kontrol ettim bana çıkmamış bende tarım krediden almaya karar verdim. Çekili mibzerlerin disklerinin çift kazıyıcili olanı varmı arkadaşlar bilen varmı
Şimdiye kadar mibzer konusunda kimseye bişey demedim, benim de gözlemlediğim kadarı ile ÖZDÖKEN de işçilik biraz daha güzel..İncele derim.. Beni sorarsan >Bozkurt tenekeden mibzeri kullanıyorum 2000 model o yıldan beri arıza yapmadı da işlediği yer tartışılır, senede 350 bilemedin 400 dekar anca..

Valla bilmiyomki nail abi bizim bayide tarım öz var şuan güzel şakalak ' in aynısı şakalak alpaslan tarım öz özduman özdöken bunların sistemi bire bir aynı diyolar . Gerçeğini tarım özgördüm başka marka yok. Aslında var ama bana yaramıyo. Irtem ler var . Hem pahalı hemde çekilisi varmı bilmiyorum. Bizim tarlalarda önünü kaldırır onlar yukarıda saydığım markalarda disklerin çift kazıyıcili olduğunu bilsem