En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ağır Abi link=topic=7169.msg426663#msg426663 date=1310982264' Alıntı:
Slm ağalar epeydir görüşemiyok balya işiyle iştigalim
a.s muhtar bayadır yoktun.kolay gelsin balya nasıl çok çıkıyomu

Selam ahali, demir doğrama işiyle uğraşıpdurum,:) gözleride kaynak alıyor.. İnşallah iyisinizdir..

nailyetek link=topic=7169.msg426792#msg426792 date=1311014364' Alıntı:
Selam ahali, demir doğrama işiyle uğraşıpdurum,:) gözleride kaynak alıyor.. İnşallah iyisinizdir..
hos geldin nail abi. bu ara yogunsun herhal...o kaynak olayini iyi bilirim. kücükken demir dograma atölyemiz vardi. amcama yardim ederdim. bi aldimi gözlerin pinar olur, akarda akar...rahmetli babaannem patates sarardi yatarken, sabaha kadar o patatesler simsiyah olurdu...

Her gün kaynak yapıyoruz bıkana kadar :D Tabi bizim elemanın inşaat bekçisiyle muhabbeti iyiymiş. Bekçiye 'kaynağı iyi izle güzel oluyormu bak' demiş. Bekçi akşama kadar izlemiş. Akşam yatmış. sabaha kadar deliye dönmüş ;D Benim gözlerimi 1-2 saniyelik bakmada alır. Bu yüzden otomatik maskeler kullanıyoruz )))

satocan58 link=topic=7169.msg426795#msg426795 date=1311015177' Alıntı:
hos geldin nail abi. bu ara yogunsun herhal...o kaynak olayini iyi bilirim. kücükken demir dograma atölyemiz vardi. amcama yardim ederdim. bi aldimi gözlerin pinar olur, akarda akar...rahmetli babaannem patates sarardi yatarken, sabaha kadar o patatesler simsiyah olurdu...
H.b. Sato patetesi peşin gözlre sarıpta yatıyorum, yoksa gece çekilmez oluyor..
Dqn link=topic=7169.msg426796#msg426796 date=1311015571' Alıntı:
Her gün kaynak yapıyoruz bıkana kadar :D Tabi bizim elemanın inşaat bekçisiyle muhabbeti iyiymiş. Bekçiye 'kaynağı iyi izle güzel oluyormu bak' demiş. Bekçi akşama kadar izlemiş. Akşam yatmış. sabaha kadar deliye dönmüş ;D Benim gözlerimi 1-2 saniyelik bakmada alır. Bu yüzden otomatik maskeler kullanıyoruz )))
:) Profesyonellik başka bişey, bizim ki amatörce..

Chn_Ozce link=topic=7169.msg426807#msg426807 date=1311017750' Alıntı:
s.a.ağalar.nasılsınız.işler nasıl gidiyor.biz trakklupun yüzünü unuttuk artık.
hos geldin cihan...biz sizleri unutmadik ama.))) bizi unutmanizi zaten hic unutmuycaz, kis gelecek, o zaman göreceksiniz, konusmuycaz senlede ergün abiylede..saka bi yana yogunsunuz bu ara. insallah bereketli bi sezon geciyordursunuz...

* Ziyaretçi: 44
* Nokta Gizli: 0
* Nokta Üye: 5
* Nokta Çevrimiçi Üyeler:

* keykubat
* 123456
* vale
* hacimmet
* TT 55

s.a trakklüp
günaydın dostlar ve ziyaretçiler
hayırlı işler.

keykubat link=topic=7169.msg426841#msg426841 date=1311052585' Alıntı:
* Ziyaretçi: 44
* Nokta Gizli: 0
* Nokta Üye: 5
* Nokta Çevrimiçi Üyeler:

* keykubat
* 123456
* vale
* hacimmet
* TT 55

s.a trakklüp
günaydın dostlar ve ziyaretçiler
hayırlı işler.
günaydın abi teşekkürler sanada hayırlı işler, denizlide hava sıcak işler çok yoğun alllah kolaylık versin herkese özellikle sıcak altında çalışanlara

satocan58 link=topic=7169.msg426812#msg426812 date=1311019478' Alıntı:
hos geldin cihan...biz sizleri unutmadik ama.))) bizi unutmanizi zaten hic unutmuycaz, kis gelecek, o zaman göreceksiniz, konusmuycaz senlede ergün abiylede..saka bi yana yogunsunuz bu ara. insallah bereketli bi sezon geciyordursunuz...
h.b abi nasılsın.bu sezon çok yoğun geçiyor.buğday yerlerini slajlık mısır ekiyoruz.bilirsiniz anız sulamanın ne olduğu :)

Chn_Ozce link=topic=7169.msg426902#msg426902 date=1311070303' Alıntı:
h.b abi nasılsın.bu sezon çok yoğun geçiyor.buğday yerlerini slajlık mısır ekiyoruz.bilirsiniz anız sulamanın ne olduğu :)
Kolay gelsin cihan. O dedigini bilmiyoz iste.))) Agustosda bugdayi kaldiriyoz, mayisa kadar tarla yatiyo, anca mayista sürüyoz...

İyi akşamlar dostlar, kapılar bitti oldu.. Malum düğün sezonu, bu hafta yoğun geçecek, nişan, düğün v.s... Harman işi beklemede, buğadayların acelesi yok, biraz nadas kaldı, birde arpalara biçer lazım..:( Mısırlarda sulansa iyi olacak gibi..:)

iyi akşamlar dostlar cidd*-*-* balya işine devam iki üç gün daha tam teşekküllü çalışsam ıstirahate geçerim :)