En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg444230#msg444230 date=1316108954' Alıntı:
Yok abi nere :) Bu sene massey hayal kırıklııığıııııına uğrattı zaten 8690 yoktu :(
MF yi sildim kalbimden.. Belkide elimdeki son MF dir..

nailyetek link=topic=7169.msg444232#msg444232 date=1316109026' Alıntı:
MF yi sildim kalbimden.. Belkide elimdeki son MF dir..
:) Nh iyiydi traktörleri olsun stand bedava içecek olsun buz gibi :D Traktör başında ki görevli leri olsun :D
Nh ile Yakndan ilgileniyorum bu aralar..

Neyse nöbet vakti, gidiyorum mısır beklemeye.. Size iyi geceler, iyi sohbetler.

S.a. Yarın akşamı da Bursa yolunda geçireceğimize göre, en iyisi bu akşam biraz uyumak... iyi geceler arkadaşlar. :)

S.a a.slm hayırlı geceler mancar bostan yonca kiraz ne varsa suladım geldim :) fuara gönül rahatlığıyla gidebilirim ar-*-s

S.a. saat 21 den sonra Bursa yoluna çıkacağız. Kısmetse yarın fuardayız. Sizlere hayırlı akşamlar arkadaşlar. :)

768 link=topic=7169.msg444580#msg444580 date=1316192631' Alıntı:
S.a. saat 21 den sonra Bursa yoluna çıkacağız. Kısmetse yarın fuardayız. Sizlere hayırlı akşamlar arkadaşlar. :)

Aslm sizlere hayırlı yolculuklar bnde saat 23 de otobüse bineceğim :) yarın muhtrla otogarda buluşacağız )))

araç ayarlarsam sabah çıkarım ineklerden sonra 12 gibi gelirim sanırım......herkeze ii yolculuklar selamlar....

S.a hayırlı akşamlar, şimdi Kütahyadan geldim, Bozüyük e gidiyorum, bu gece orda kalıp sabah nasipse Bursa da olucam. Görüşmek üzere Allah a emanet olun.

fuara gidecek herkese hayırlı yolculuklar allah kaza bela vermesin... :)