En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

n_cebeci link=topic=7169.msg448142#msg448142 date=1317059032' Alıntı:
İyi akşamlar millet, süt sağma makinasını kaç KW jenerator çalıştırır, kaça alınabilir? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim.

ıyı aksamlar ... tek sagım makınesı ıcın 4.5 kw lık jenerator ısını gorur ... 6 kw lık da ıkı sagım makınesı calıstırmaya yeterlı olacaktır ... benzınlı 4.5 kw lık jenerator 1 000 - 1 500 tl arası degısır ...bızde 6.5 kw lık jenerator ıle ıkı sagım makınesı calıstırıyoruz ... tam yukte saatte 1 lt benzın yakıyor :(

Özgür Gülbaş link=topic=7169.msg448163#msg448163 date=1317061529' Alıntı:
ıyı aksamlar ... tek sagım makınesı ıcın 4.5 kw lık jenerator ısını gorur ... 6 kw lık da ıkı sagım makınesı calıstırmaya yeterlı olacaktır ... benzınlı 4.5 kw lık jenerator 1 000 - 1 500 tl arası degısır ...bızde 6.5 kw lık jenerator ıle ıkı sagım makınesı calıstırıyoruz ... tam yukte saatte 1 lt benzın yakıyor :(
Çok teşekkürler, ellerin dert görmesin. İyi geceler.

S.a trakkulüp ahalisi neler var sitemiz üyelerinde ben pancar söküyorum az önce geldim tarladan

İyi akşamlar millet, Ankarada Niğde günleri başlıyor, Niğdeli arkadaşlardan gelecek var mı?
Niydenin nesi meşhurdur. En azından Hayvancılıkla ilgili arkadaşlardan gelecek olacak mı?

:)hiç sorma hepinizi geçicem bu sene.......tek rakibim hacı......:)baya boylu mısırlar bu yıl.....