En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg452236#msg452236 date=1318113106' Alıntı:
Var da, yani en çok senin adına üzüldüm.. Hevesin, sevincin sekteye uğradı, her nekadar takmıyorum desende verdiğin kararda bi ' acaba ' oluşmuştur..
Yani oradaki videoda Kubota normal bir sürüm denemesi varken, Tümosan sahibi sınırları zorlayarak bir sürüm yapıp Kubotraya yetişmiş. O traktörle o şartlarda ne kadar nadas sürülebilir veya ne kadar ekonomik bir iş olur orasıda maniidardır..
abi varsın geçsin ne yapayım aldım geçti bitti....sanki artrack pyonar almadık ya

mustafagursacli link=topic=7169.msg452243#msg452243 date=1318113620' Alıntı:
sırtım ağrıyo çankırıda çalışsaydın arardım gelir bi ovar giderdiniz :)
keşke çankırıda olsaydık be abi :( senin ilacını biliyorum ben perşembe günü bütün ağrıların dinecek rahat ol :D

şarklılı18 link=topic=7169.msg452244#msg452244 date=1318113705' Alıntı:
keşke çankırıda olsaydık be abi :( senin ilacını biliyorum ben perşembe günü bütün ağrıların dinecek rahat ol :D
evet bende merakla bekliyorum artık gelseydi bi kutmu kuzumu bir görseydik.....

mustafagursacli link=topic=7169.msg452245#msg452245 date=1318113784' Alıntı:
evet bende merakla bekliyorum artık gelseydi bi kutmu kuzumu bir görseydik.....
kurtta değil kuzuda değil köylüm aslan aslan parçası gelecek rahat ol :D bana müsade gece ne vakası çıkıcağı belli değil biraz dinleneyim ... :)

şarklılı18 link=topic=7169.msg452246#msg452246 date=1318113949' Alıntı:
kurtta değil kuzuda değil köylüm aslan aslan parçası gelecek rahat ol :D bana müsade gece ne vakası çıkıcağı belli değil biraz dinleneyim ... :)
bende uyuyum uyuyunca perşembe daha çabuk gelir yok hayır fatmagülün suçu ne varda ondan yoksa başka sebebi yok.......sende git yat hadi...

Nöbeti ben devraldım anlaşıldı tamam :D merkez trakkulup beni duyuyormusunuz? patronlar gece sitenin anahtarını bana da virin gari yeter artık :D isyan edecem :D

Chn_Ozce link=topic=7169.msg452279#msg452279 date=1318142917' Alıntı:
kuvvetli sağanak yağışlı bir izmir sabahından herkese günaydın.

Günaydın, şu anda dışarıda göz gözü görmüyor desem yalan olmaz. Gece saat ikiden beri aralıklı olarak yağan yağmur,şu saatlerde çok yoğun bir şekilde yağıyor...

satocan58 link=topic=7169.msg452282#msg452282 date=1318143592' Alıntı:
Herkese günaydinlar....Levent abi, Sivasa dogru üfleyin bulutlari..

Akşamüstü kuzeye dönmesi bekleniyor ama şu an için rüzgar güneyden esiyor,yani bulutlar sizin taraflara doğru gidiyor. Yanlız haberin ola ki yağmur kuvvetli, fazla gelipde bulutları başka yerlere üfletmeye adam bulabilecekmisin sonra sizin oralardan. )))

slm trakkulüp halkı iç anadolu yağmur beklemesin yağmur şuan ege ve marmarada izmirde de felaket yağmur var.foruma selam mesaja devam.

ranger link=topic=7169.msg452385#msg452385 date=1318161366' Alıntı:
slm trakkulüp halkı iç anadolu yağmur beklemesin yağmur şuan ege ve marmarada izmirde de felaket yağmur var.foruma selam mesaja devam.
Ankarada bulutlar camdan içeri gircek ama sürekli bozuluyor yağmıcak heralde...

denizli il merkezinde yağmur var ama tavas tarafında çok yağmur var ben köyden(kızılcabölükten geldim) su basmadık yer yok.. yağmur olmayan yerlere ALLAH yağmur yağdırsın

gene iyi yağmış 11.15 de başladı ben köyden çıkasıya(saat 18:00) kadar yağıyodu demin aradım biraz etkisi kesilmiş

s.a a.slm mükemml yağmur yağıyor yarın sabah kimse beni rahatsız etmesin :)