En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

satocan58 link=topic=7169.msg453189#msg453189 date=1318276854' Alıntı:
kubota tümo yaristiriyolar, sen burda neydiyon, oraya gel......)))))
kubotacı geldi oraya.konusuyo işte mühendes gibi sırf yorum kafa ütüleme :) versen eline pulluğu tarla süremez memur çocuğu ;D

ne diyon la sen :D yanına geldiğimde böle deyemeyodun. herkese çok övüyodun beni ne adamsın püüüüü :D :D :D radyo seymen one number :D

doganbey1 link=topic=7169.msg453196#msg453196 date=1318277099' Alıntı:
ne diyon la sen :D yanına geldiğimde böle deyemeyodun. herkese çok övüyodun beni ne adamsın püüüüü :D :D :D radyo seymen one number :D
kubotacılara ölüm bundan sonra ;D

:D :D :D bileder gelirim yanına kapıya korum bi kubota bidaha binmezsin tümoya :D sonra torbalı da kabul etmez seni soluğu................ :D akgölde alırsın.... Beni bu TRAKKLÜP te banlayacak :D :D :D

doganbey1 link=topic=7169.msg453205#msg453205 date=1318277250' Alıntı:
:D :D :D bileder gelirim yanına kapıya korum bi kubota bidaha binmezsin tümoya :D sonra torbalı da kabul etmez seni soluğu................ :D akgölde alırsın.... Beni bu TRAKKLÜP te banlayacak :D :D :D
ben yarın bı söylüyeyim mustafa abiyede seni bi arasın ;D
çok bile dayandın.muhtar kes artık bunun biletini :D hiç bir etkinliğrde katılmıyor zaten.hep yalan dolan.olum bastın bu gece damarıma dökcem hepsini ortaya.biranönce terket burayı ;D

Radyo seymen ile Ankara havaları tey tey teyyyyyy :D :D :D :D yavrum söyle arasın bizim bir yamuğumuz yok. Bu site için ben vizelerimi bırakıp gittim daha kim yapar bunu :) haaa söyle laaa :D bak dökerim buraya tüm donlarını :D

doganbey1 link=topic=7169.msg453219#msg453219 date=1318277817' Alıntı:
Radyo seymen ile Ankara havaları tey tey teyyyyyy :D :D :D :D yavrum söyle arasın bizim bir yamuğumuz yok. Bu site için ben vizelerimi bırakıp gittim daha kim yapar bunu :) haaa söyle laaa :D bak dökerim buraya tüm donlarını :D
bi sefer geldin lan oda zordan.diğer fuarlara neden gelmedin :D açtırtma bak ağzımı benim yemeyelim ikimizde gece egce banı ;D

sürüm sürünesi yar geldi angara bana dar geldi :D tey tey teyuyyy. gelemedim la nabayım yengen izin vermedi :D

dedecim nur içinde yatsın. bana ne miras gelecek. iki kızı var. ne gelirse onlara gelir. ama daha bi şey yok :)

sus la sus :D param yok zati 275 sadece kira veriom :( yardım edin bana laa. Konyada ne güzel yardım etmişlerdi Nail abey Hasan abey Ramazan abey Allah razı olsun. İzmir tabi unutulmaz. Ulan 2 kilo aldırdınız bana 4 günde bea pehhhh :D