Verim nasıl di birde yerine tekrar ne ektin.Ben geçen sene 140 dönüm ektim.Yemlik ektim
Adaş 30 dönümü geç ektik bide üst gubreyi erken attık o tarla olmadı.Dıgerlerinden 240 kg ortalama verim aldık.Yerinede arpa ektik.Normalde buğday ekiyoruz o tarlalara.Verim nasıl di birde yerine tekrar ne ektin.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım Adaş bende 100 dönüm kadar ekmeyi düşünüyorum denemek için bakalım nasıl olacak...Adaş 30 dönümü geç ektik bide üst gubreyi erken attık o tarla olmadı.Dıgerlerinden 240 kg ortalama verim aldık.Yerinede arpa ektik.Normalde buğday ekiyoruz o tarlalara.
Bisküvilik ek.Yemlik ekmeAnladım Adaş bende 100 dönüm kadar ekmeyi düşünüyorum denemek için bakalım nasıl olacak...
Bisküvilik daha mı iyi.Birde yerini neyle sürdün sen ben cizelle sürmeyi düşünüyorum...Bisküvilik ek.Yemlik ekme
Bisküvilik daha çok verim yapıyormuş.Bisküvilik daha mı iyi.Birde yerini neyle sürdün sen ben cizelle sürmeyi düşünüyorum...
Anladım Adaş saolasın süreceğim zaman detaylı bilgi alırım senden...Bisküvilik daha çok verim yapıyormuş.
Pullukla güzden sürüp martta mibzerle ektik.Yulaftan sonrada 110 dönümü pullukla sürdük 30 dönümü çizelle.
Tabiki.Fatih abide açiklayacaktır o daha çok ekiyor.Anladım Adaş saolasın süreceğim zaman detaylı bilgi alırım senden...
Aleykümselam zamanında bende öyle bi işe kalkıştım oku oku bitmedi vazgeçtimSelamun aleyküm
Sayfanın başını bulayım dedim bulamadım
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ekecegim ahmet lakin busene tohumu sertifikalı almayı düsünüyorumFatih abi yulaf ekecen mi bu yil
Yemlik ekiyorum ama busene etiyle yada ülkerle de anlasabilirim yada sertifikalı alabilirim nedeni de şu tohum artık kocamış hep boya veriyor taneyi doldurmuyor bol bol sap var tane yok 200kg civarı verdi umduğum olmadı o boy o kardesleme 300 350kg vermeliydiAhmet ve Fatih abi bu seneki yulaf ortalamalarınız neydi ? Bisküvilikmi yoksa yemlikmi ekiyorsunuz ?
As Emre (aksarayli)TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2-3 Seneye Kurtulacam Aksaray'danAs Emre (aksarayli)![]()