En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ağa gidelim bir avuç alsak yeter be :)[/QUOTE]

Lan ercan 1 avuç senin kredinin 1 2 taksitini anca öder biraz geniş bak olaya cep dedim bak cebin boyutunu söylemedim topuga kadar diktiririm ben o cebi😂😂😂

Ağa gidelim bir avuç alsak yeter be :)

Lan ercan 1 avuç senin kredinin 1 2 taksitini anca öder biraz geniş bak olaya cep dedim bak cebin boyutunu söylemedim topuga kadar diktiririm ben o cebi[/QUOTE]

Ben içliği çorabın içine koyarım aşağıdan beri doldururum :)

Biz o alana giremiyoruz külçe altın dökülürken fotoğrafları var içim yanıyor of ulan of :)

Of be off :)

ercan oraya girse gözlüğü düşer..
burnu aniden akmaya başlar..
kalpte çarpıntı.. v.s
gitme demedimmi ercan..
yapma demedimmi..
aşık mahsuni yusuf :)

Sen ne diyorsun daha o gadiride al ve git bu forumdan bıktım sizden bıktık yav :)
Anlamıyor musun beni getttt gitttt.
Sonra içim yanar dinle ferdiden.

Lan ercan 1 avuç senin kredinin 1 2 taksitini anca öder biraz geniş bak olaya cep dedim bak cebin boyutunu söylemedim topuga kadar diktiririm ben o cebi

Sen ne diyorsun daha o gadiride al ve git bu forumdan bıktım sizden bıktık yav :)
Sonra içim yanar dinle ferdiden.[/QUOTE]
ne diyon la etici...
çikolataları bittermi yedin bittirdin :)

Lan ercan 1 avuç senin kredinin 1 2 taksitini anca öder biraz geniş bak olaya cep dedim bak cebin boyutunu söylemedim topuga kadar diktiririm ben o cebi

Sonra içim yanar dinle ferdiden.[/QUOTE]
ercan bak gelme üstümüze zararlı çıkarsın [emoji1] [emoji1] [emoji1]

ne diyon la etici...
çikolataları bittermi yedin bittirdin :)

Bitter acı la yenmiyor zehir gibi :(

ercan bak gelme üstümüze zararlı çıkarsın [emoji1] [emoji1] [emoji1][/QUOTE]

Geliyorum bişey çıkmaz sizden daha kapıya çıkamıyonuz -20 den aşağı düşmediniz :)

La siz daha bir alıntıyı bile düzgün yapamıyorsunuz.
Etiketleyin bari onu da beceremezsiniz.
La ikiniz bir olun yana yana yazın :(