En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Cuma dan sonra da devam
d785a4f2fca4bb32833a339ae7f5b570.jpg

Yusuf abi hepimiz geçmiş olsun dedik de "hastalığın neydi? diye sormak aklımıza gelmedi. Tekrar geçmiş olsun. Senin kırk gün hasta yatmana sebep olan hastalığın neydi?

Yusuf abi hepimiz geçmiş olsun dedik de "hastalığın neydi? diye sormak aklımıza gelmedi. Tekrar geçmiş olsun. Senin kırk gün hasta yatmana sebep olan hastalığın neydi?

Gecmis olsun yusuf otlari nezaman biciyonuz
Bizim tam rasmazana denk geldi bu sene
Bizim toplama ve bağlama bir taraftan tasima devam

geçmiş olsun abi acil şifalar

Geçmiş olsun Yusuf emmi

Geçmiş olsun yusuf abi
Teşekkürler beyler..

ismail ağam bayramdan sonra başlarız ..
gerçi biçecek ot bile yokya bu sene :(

kadirim kulak ve boğaz iltihabı..
birde belim incindi halen düzeldim sayılmaz ama en azından elim kolum canlandı..
sanırım 60 kğ ye düştüm..

geçmiş olsun yusuf abi valla hepimiz aynı dertten muzdaribiz ben 1 haftaya kurtardım inşallah senin de tez zamanda geçer ot durumu ekin durumu nasıl oralarda bizde ot yok her taraf güz ayı gibi kurudu gitti tarlalar da yağmur yağmassa yanıp gidecek kuraklık çok etkiledi kıble rüzgarı esiyor kuruttu ortalığı hayırlı bir rahmet yağarsa ekinleri toplar yoksada yanar gider