En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Aleykumselam Yusuf Abi eskisehirde oldukca soguk yagis yok ama kuru ayazimiz meshur icimizden geciyor :)
ooo mami hoşgeldin..
Eskişehire gelmedim ama çok merak ediyorum..
bayağı akrabamda var orada..
önümüzdeki yaz nasip olursa gelmeyi düşünüyorum.
dün gece bizim burda yağdı diyenler var ama ben görmedim düştüğünü bile göremedik karın[emoji21]
ilhan hiç yağmasıla daha güzel..
bırak yağmur yağsın.
Yusuf Trakya'ya da gönder biraz
oraya kadar su olarak gelir :)
Kış olimpiyatlarini seyrediyoruz haberlerde
Adam 100 m den fazla uçuyor bizde olmaz o kadar kar
kayakla uzun atlama;
burada pistleri..
izlemeye beklerim.
Yağmur berekettir abi fakat evden dışarı çıkamıyoruz sıkılmaca bütün gün ☺☺
öfff bi ıslansam şöyle :)

ooo mami hoşgeldin..
önümüzdeki yaz nasip olursa gelmeyi düşünüyorum.ilhan hiç yağmasıla daha güzel..
bırak yağmur yağsın.oraya kadar su olarak gelir :)kayakla uzun atlama;
burada pistleri..
izlemeye beklerim.öfff bi ıslansam şöyle :)
Hoşbuldum abim. Abi en kisa zamanda beklerim güzel şehirdir eskişehir sogugu erzurumu aratmaz derece olarak dusuktur ama hissedileni oldukca iyidir yabancilik cekmezsin yaz gel kış gel ne zaman istersen basimizin ustunde yerin hazir...

[MENTION=26155]YUSUFTUYLUOGLU[/MENTION] abi kazın ayağı başka kar yağmayınca borularda su çok erken derine kaçıyo küçücük tarlayı sulayana kadar canım çıkıyo kar yağıp bir iki hafta durduğu seneler çok iyi su oluyor.
bu sene ilk sulamaya 20 tabanca ile başladım. son suyunda 5 tane anca çeviriyodu [emoji38]

önümüzdeki yaz nasip olursa gelmeyi düşünüyorum.

Bende o gelmeyi merak ettiğin ildeyim hatırlatayım dedim [emoji23]
Hastayım be emmi daha atamadım [emoji40]
Hafta sonu Afyon’a gidesim var [emoji848]

Herkes iyi geceler [emoji99]
Biz çalışıyoruz işteyiz gece vardiyası [emoji35][emoji35]

ilk izlenim firma massey çakmalarının tamamına kaporta ve depo yapıyor depolar paslanmaz yada aleminyum değiller bildiğimiz dkp denilen saçtan otomotivde aleminyum depo kullananlar var. pompadan mazot filtresinden sorun yaşayanlar için bir ip ucu.