En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Adıyaman yağış bazı yıllar düzensiz ama kötü değil peki dönüme kaç kg tohum ve gübrelemeyi nasıl yapıyorsunuz
Gübreleme olayını hiç bilmiyorum desem yeridir abi. Okula gidince ne yapıyorlar haberim yok. Ama dekara 30 kg dan 2 kere tohum attığımız halen aklımızda. Bir derin bir yuka ektik. Toplamda 60kg dekara tohum harcadık. Ve çok sık oldu. Tabi buna seneninde etkisi var. Don vurmadı ekinleri bu sene.

Kolay gelsin abi ne cins ektin
Bende daha ekmedim bile hiç ekerken paylaşım yapmadın
sağolasın cinsi banba ve agria paylaşıma fırsat olmadı.
kış gelmeden yetiştireyim dedim ekimi :)

Aleyküm selam abi.Bizim burda batmak istiyosan patates ekecen derler :D bereketli olsun. Rabbim emeğinin karşılığını kat kat versin inşAllah.
kimse kolay kolay batmaz desinler.
az kAr edenler battık derler sanıyorum.

Bugün 16 dekar (6.5dölüm) arpayı biçtik. 1000 kg bekliyorduk dekara. Sapıda iyi çıktı. Tc56 5 depo tam döktü. 15 ton gibi çıkmış tam sonuç en geç yarına belli olur. Bu arada kendi rekorumuzu kırdık [emoji4]
Ekli dosyayı görüntüle 28156Ekli dosyayı görüntüle 28157Ekli dosyayı görüntüle 28158
Kesin sonuç belli oldu. 16.25 dekardan tam 14 ton arpa çıktı. Verim 860kg/dekar daha biçilecek yerler var.

Fiyat 800. Geçen sene aynı alıcıya 860dan satmıştık. Alıcı daha da düşecek diyor. Ben bişey demiyorum.

24 Haziran...

selam beyler bereketli günler dilerim herkese.
bugün patatese ot ilacı uygulaması yaptım.
sanırım bu sene patates yüzümüzü güldürecek.
Yusuf abi patates tarimi cok ilginc tutarsa dehset para kazandirir bencede dedigin gibi her sene denenmeli ama gecensene depocular kaybetti biliyon mu abi hic belli olmuyor hatirliyorsan o zaman biz alirken bile cok yuksek cekiyorlardi sonra bayagi dustu

Yusuf abi patates tarimi cok ilginc tutarsa dehset para kazandirir bencede dedigin gibi her sene denenmeli ama gecensene depocular kaybetti biliyon mu abi hic belli olmuyor hatirliyorsan o zaman biz alirken bile cok yuksek cekiyorlardi sonra bayagi dustu
bu sene tutar pate :)
Ertuğrul sezon finali heyecan hat safha.
1528309835835_601.jpg

Kadir gecemiz mübarek olsun
Ot toplama taşıma tam gaz devam bu günde gec kaldik yine her zamanki gibi
Cel mak helikopter toplama kol çıktı bu gün bu günün arizasi sanzimanin dibinden ciftli sekmanli pimleri kesmiş kesik pimleri cikaramadim tarlada demircide cikardik civata taktik yetine zaten yenilerde civata varmış
Bu sene otculuk ramazana denk geldi
Millet arpaları bitiriyor bicmeyi biz daha otlardayiz
Bereketli olsun herkese Allah kolaylık versin
Tekrar kadir geceniz mübarek olsun