En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Çok güzel paylaşım olmuş , aslında kocaman bir aileyiz burada. Birseyleri yazmadan önce , paylaşmadan önce herkesin bir ailesi var , çoluğu çocuğu var diyerek bir dusunsek bile birçok kavganın , tartışmanın büyük tatsızlıklar çıkmadan kapanmasını sağlar. Olur da burası yıllar boyunca devam ederse yarın öbür gün çocuklarımız buraya girdiğinde , yazdiklarimiza bakınca inşallah hep güzel ve doğru yazılan mesajlar bırakmak nasip olur hepimize.
Geriye dönüp baktığımda gerçekten 3 günlük dünya , birçok duygu ve durum gelip geçici fakat ölüm gerçek maalesef , burada boş şeyler için tartışıyoruz bazen , inanın değecek şeyler değil çoğu , bunun bilincinde olalım. Allah hepimize dirlik düzen versin. Sağlıcakla kalın

Günaydın arkadşlar mutlu pazarlar
FB_IMG_1550395266095.jpg

Haci az kaldı evereyim.
Büyük kız.
Sonra ekin,ayaz toprak ,duru(kız)
Ve en sonki bulut.
Hele durmak yok 1 daha düşünüyorum:)
Vatana hayırlı evlat olsun hepimizin çocukları inş.
Maşallah Allah bağışlasınYusuf sakın bana kızma ama ben seni bekar sanıyordum[emoji4]
Maşallah çocuk gibi neşelisin pozitifsin [emoji106] burada
Allah neşeni huzurunu daim eylesin ailenle beraber
5 çocuk babasi şaka gibi geliyor hala[emoji4]