En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

Bendende bi Kayseri fıkrası:

Padisahin biri,

- ' Bana yalan soyleyebilene bir kup dolusu altin verecegim! ' demis. Yalancilar, hemen saraya kosusturup baslamislar yalana;

' ' Bir kus, aslani kapip yuvasina goturdu. ' '

' ' Bunun neresi yalan?.. Kus kartaldir, arslan da kuzu kadar minik bir yavru. Kapti mi goturur tabii!.. ' '

' ' Komsu ulkede bir esegi kral yaptilar!.. ' '

' ' Ulkenin krali, pencereden bakinirken tacini dusurmus. Tac da pencerenin altindaki esegin basina gecmis. Tac kimin kafasindaysa, kral odur tabii!.. ' '

' ' Padisahim, ben gokyuzune bir ok attim. Alti ay sonra geri dondu! ' '

' ' Senin ok bir agacin ustune dusmustur.

Agac, sonbaharda yapraklarini dokunce, takilacak yer bulamayip yere inmistir. ' '

Boylece padisah, her yalana gercek bir bahane bulmus ve kimse padisaha bu yalandir dedirtememis.

Ama bir gun Kayserili gelmis;
' ' Padisahim, sen benim babamdan borc olarak bir kup dolusu altin almistin. Simdi geri almaya geldim. Yalandir dersen odulumu ver.
Yalan degil dersen borcunu ode!.. '

ibrahim link=topic=7169.msg163437#msg163437 date=1236762194' Alıntı:
Bendende bi Kayseri fıkrası:

Padisahin biri,

- ' Bana yalan soyleyebilene bir kup dolusu altin verecegim! ' demis. Yalancilar, hemen saraya kosusturup baslamislar yalana;

' ' Bir kus, aslani kapip yuvasina goturdu. ' '

' ' Bunun neresi yalan?.. Kus kartaldir, arslan da kuzu kadar minik bir yavru. Kapti mi goturur tabii!.. ' '

' ' Komsu ulkede bir esegi kral yaptilar!.. ' '

' ' Ulkenin krali, pencereden bakinirken tacini dusurmus. Tac da pencerenin altindaki esegin basina gecmis. Tac kimin kafasindaysa, kral odur tabii!.. ' '

' ' Padisahim, ben gokyuzune bir ok attim. Alti ay sonra geri dondu! ' '

' ' Senin ok bir agacin ustune dusmustur.

Agac, sonbaharda yapraklarini dokunce, takilacak yer bulamayip yere inmistir. ' '

Boylece padisah, her yalana gercek bir bahane bulmus ve kimse padisaha bu yalandir dedirtememis.

Ama bir gun Kayserili gelmis;
' ' Padisahim, sen benim babamdan borc olarak bir kup dolusu altin almistin. Simdi geri almaya geldim. Yalandir dersen odulumu ver.
Yalan degil dersen borcunu ode!.. '
yaw bu fıkrayı nerden hatırlıycam du bakalım :S :S

ÇOK GÜZEL SAĞOL BAYAGI OLMUŞ ÜYE AMA BİR ÇOGU YAZMIYOR HERHALDE

bugün başbakan burdaydı :) mitinge gittim bakam ne diyecek diye... ama olayların olduğu sıra okuldaydım ;D

lordmstf link=topic=7169.msg164154#msg164154 date=1236964469' Alıntı:
bugün başbakan burdaydı :) mitinge gittim bakam ne diyecek diye... ama olayların olduğu sıra okuldaydım ;D
olay derken yumruklarmı konustu ;D

3 ayda ekonomi canlanır piyasa normale döner mi.millet de para yok .işsizler almış başını gidiyor.zamanı az ve çok geç kalmış bir paket çiftçi pakettde yok.bu yama tutmaz.

köylü link=topic=7169.msg164280#msg164280 date=1237015399' Alıntı:
3 ayda ekonomi canlanır piyasa normale döner mi.millet de para yok .işsizler almış başını gidiyor.zamanı az ve çok geç kalmış bir paket çiftçi pakettde yok.bu yama tutmaz.
3 ayda ekonomi normale dönermi :) seçimden sonra ekonomi tırt :)