En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg192797#msg192797 date=1246922594' Alıntı:
Bu arada da sitede in cin top atıyo, herkes hasat derdinde, bense balyacı bulmam lazım kesin.. :S

bu konuyu hortlatmak lazım yüklen nail kardeş ...

nh link=topic=7169.msg193097#msg193097 date=1246999641' Alıntı:
Ben balyacyım ama uzak gelir orası ;D sen ne bağlatcaksın abi ;)
Otları ve macar fiğleri bağlatacam; aranan balyacı şu an bana çokyakınmış, yanına gidiyorum olacak heralde bu iş..

amin. herkesin dualarının kabul olması dileğiyle. ALLAH cümlemizin ürünlerini ve emeklerini AFAT ından korusun.

AMİN

nailyetek link=topic=7169.msg193205#msg193205 date=1247048826' Alıntı:
Otları ve macar fiğleri bağlatacam; aranan balyacı şu an bana çokyakınmış, yanına gidiyorum olacak heralde bu iş..
tmm aga sen bulmuşsun galiba balyacı ;D hadi kolay gelsin ;)

köylü link=topic=7169.msg193271#msg193271 date=1247073912' Alıntı:
amin. herkesin dualarının kabul olması dileğiyle. ALLAH cümlemizin ürünlerini ve emeklerini AFAT ından korusun.

AMİN
Amin aga cümlemizin ;) hayırlı bol bereketli olsun ...

Hadi herkese Hayırlı Cumalar. Allah herkesin işlerinde kolaylık, ürünlerine bolluk ve bereket versin.

Hadi herkese Hayırlı Cumalar. Allah herkesin işlerinde kolaylık, ürünlerine bolluk ve bereket versin.

amin

Ya merak ettim. Kimse üzerine alınmasın. Bu bieçerdöver esnaflarının hiçbiri sözünde durmaz mı? Yine yattı bizim arpa biçtirme işi. Cuma günügeliyorum diyen arkadaş Bulgaristana çeltiğe gidiyorum kusura bakmayın demiş. Halbuki nisanda bağlantı yapmıştı 2 köyle........... :S

nailyetek link=topic=7169.msg196339#msg196339 date=1247919273' Alıntı:
Ya merak ettim. Kimse üzerine alınmasın. Bu bieçerdöver esnaflarının hiçbiri sözünde durmaz mı? Yine yattı bizim arpa biçtirme işi. Cuma günügeliyorum diyen arkadaş Bulgaristana çeltiğe gidiyorum kusura bakmayın demiş. Halbuki nisanda bağlantı yapmıştı 2 köyle........... :S

ben sözü trakkulup meclisinden dışarı söyleyeceğim kusura bakmayınız... bizim buralardada neredeyse herkesteki genel kanı biçercinin sözüne güvenilmemesi doğrultusunda... nedense hiç sözünde durmazlar ... dediğini yapmazlar ... sende biçer yok ya dünyanın tek biçeri kendisindeymiş gibi davranırlar :)

okkangal link=topic=7169.msg196369#msg196369 date=1247931120' Alıntı:
ben sözü trakkulup meclisinden dışarı söyleyeceğim kusura bakmayınız... bizim buralardada neredeyse herkesteki genel kanı biçercinin sözüne güvenilmemesi doğrultusunda... nedense hiç sözünde durmazlar ... dediğini yapmazlar ... sende biçer yok ya dünyanın tek biçeri kendisindeymiş gibi davranırlar :)
yani ille çek krediyi al ödeyeme iki sene alsınlar elinden ama işte....
bence en iyi traktör tümosan

nh link=topic=7169.msg199219#msg199219 date=1248635359' Alıntı:
ben nh ciyim ama bence güzel ve kullanışlı bi motor ;) ee kullananlar daha iyi bilir ;)
ben kullanıyom uzay mekiği gibi (bak bunu gören diğerleri nası atlıcak)çok güzel bi motor...