En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu Trakklup İle Kıralım

okkangal link=topic=7169.msg206314#msg206314 date=1250855466' Alıntı:
buraya sağlam bir mevzuu yazmak lazım ... yada kavga çıkarmak lazım ... yoksa olmayacak :D
:D Traktörün önünden girip arkasına kadar parça parça saymayan adama mühendis demem hele hele under ptosu yoksa olmaz bu iş :D :D :D

ÇağRı link=topic=7169.msg206319#msg206319 date=1250856366' Alıntı:
:D Traktörün önünden girip arkasına kadar parça parça saymayan adama mühendis demem hele hele under ptosu yoksa olmaz bu iş :D :D :D

aha baltayı taşa vurduk ... neydeceezz şimdi ...

okkangal link=topic=7169.msg206322#msg206322 date=1250856679' Alıntı:
aha baltayı taşa vurduk ... neydeceezz şimdi ...
yaa böyle kalırsınız işte şimdi bir konu açıyım da aklınız başınıza gelsin :D atın ulen beni bu siteden :D

okkangal link=topic=7169.msg206325#msg206325 date=1250857096' Alıntı:
:) hayıııııırrrrrrrrrrrrrr gitme sakın .....
atın ulen beni bu akşam kasabada barın önünde düello var ya sen ya ben birimiz gideceğiz yerim dar :D

o zaman oylama yapılsın....birinizden biri fazla....biriniz teknolojiyi sawunuyo diğeriniz meywa weren ağacı taşlıyo.... :D

bütün trakklup üyeleri...alayınıza isyan...çarşı hepinize karşı (belki kawga çıkar) dağalın lennn :D

bence en temizi nh - mf kavgası ... artık esksi kadar çıkmıyor .... ondan çıkaralım ... bizde fiat 640 vardı mf 265 i çekti ortadan ikiye kopardı .... sonra yan köydekiler toplanıp mf motorlarını yaktılar ve hayat boyu sürekli mf traktör kullanmış olmalarından utanç duydular ...

okkangal link=topic=7169.msg206451#msg206451 date=1250870495' Alıntı:
bence en temizi nh - mf kavgası ... artık esksi kadar çıkmıyor .... ondan çıkaralım ... bizde fiat 640 vardı mf 265 i çekti ortadan ikiye kopardı .... sonra yan köydekiler toplanıp mf motorlarını yaktılar ve hayat boyu sürekli mf traktör kullanmış olmalarından utanç duydular ...
aynen burda bi mf yi adam nh tan çok mazot yakıyo diye köy meydanında yaktı....mf ler artık buralarda namıdiyar mazot düşmanı diye biliniyo....
bide td95d ile 3,105 i bağlasalar nh böler mf yi..

bence her mf kendisinden 12.5 hp düşük nh lara kafa tutmalı ... mf de motormu .... ben mf yiyen nh gördüm ...