En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ve babamın hurdacı bi arkadaşında bulduk bi enter ve babam köyden bi ustayı alıp gitti sökmeye gece geç geldiler

bizimkiyle karşılaştırdım ve numaralarına baktım bizim kinden biraz fark lıydı kumanda kollanı falan numaraları falan tutuyodu tek biri dışında

şimdi hala bu hurdadan geleni kullanıyoz orjinali hambarda arkasında koca bi delik olarak yatıyor

hurdadan aldığımız daha ucuza gelmişti ve babam bir birlerine yedek parça olurlar demişti

bu anlattığım olay tamı tamına ramazan bayramının harifesinde oluştu ve hurdadan aldığımızıda bayramın 3. günü takmıştık

ben karamnlıyım samesılverin amcaoğluyum o üye yaptı beni buraya bu sitede emeği geçen herkese tşk ediorum çok gzl olmuş :)

ufuk telefonunu aç yağmur yağacak o fasulye arabalarını garaja itelim msnde kapalı senin burası bağımlılıkmı yapıo ne

samesılver link=topic=7169.msg216266#msg216266 date=1253445094' Alıntı:
sen nerelisin ne traktörler kullanıon ?
;) ben çanakkaleden! bende 54-c warda bizim köy biraz hem ufak hemde duz arazı kısmı az 180 hane fln ;) ama dağa yakın sayılır ovayada yakın sayılır arasında tm biz bağlama biçme işide yapıoz bi Nh Tn 75 fln olsa ii olcak iki motor ama eniştede 480 war taşıma işlerinde yine ikisini kullanıyoz ;) ama köyde öle çok büyü motor yok zaten kullancak işte yok :D köyler bölumunde resimlerden war biraz köyden :)
tşkler ;)