En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

AKGÜN43 link=topic=7169.msg303308#msg303308 date=1287746899' Alıntı:
walla öyle muhtarım:) ama nedense 265 bu sorunu cözemedık gitti 2001 model 255 ep çalışıyodu ve 6000 saate gelmişti kışın 2-3 marşda alıyordu ama 265 almıyordu :S

ya krala şataşmadan duramıyonuz ha ne vardır şu motorda bilmem çekemiyorsunuz dimi evet çekemiyorsunuz ;D

muhtarıM BUNU nail abiye sormak gerek bence:))) ince tekerle ne iş yapıyo bılemem:D

bendekı traktör 55 hp kral 65 hp ne diyemm kraala rakip gelsın:)

AKGÜN43 link=topic=7169.msg303310#msg303310 date=1287747184' Alıntı:
muhtarıM BUNU nail abiye sormak gerek bence:))) ince tekerle ne iş yapıyo bılemem:D

bendekı traktör 55 hp kral 65 hp ne diyemm kraala rakip gelsın:)

muhtarın yaptığı iş belli tarladaki ağaçları söküyor :D birde hayvanlarının gübrelerini çekiyor :) alırız anahtarını bak dedi demedi deme slk-*-s

kral ağaçları söker ama burnunu daya öyle benım tt de sökerrrrr:D hayvanlarını gübresini bizim tt de çeker :D anahtar üstünde muhtarIm:)):) yarım depode mazot olması gerekdi:D depo delınmedyse tabeeee:DDDD

AKGÜN43 link=topic=7169.msg303316#msg303316 date=1287747614' Alıntı:
kral ağaçları söker ama burnunu daya öyle benım tt de sökerrrrr:D hayvanlarını gübresini bizim tt de çeker :D anahtar üstünde muhtarIm:)):) yarım depode mazot olması gerekdi:D depo delınmedyse tabeeee:DDDD
:D :D

kral bahane 285 şahane :D MF nin ne nh ile fendtle kıyaslanır kıyaslanırsa MFye hakaret olur MF ancak kendi içinde kıyaslanır diye düşünüyorum...kral asılıcı makina,ama 285 daha asılıcı...asıldı mı affetmez...diye düşünüyorum...

değerli trakkulup üyeleri .. bence bu çağrı denen şahsiyet uzelin yada massey fergusonun yani dış mihrakların ajanı olması muhtemel ... lütfen dikkatli olunuz ... zamanında yeni bir üye olarak siteye sızmış , daha sonra zamanla çeşitli desiselerle sitede yöneticiliğe kadar yükselmiş vede şimdi içindeki MF faşizmini her fırsatta kusmaktadır ... onun oyunlarına gelmeyiniz ... çünki bu tip markalar bu şekilde sahte reklamla bir yere gelemezlerse eğer halkı kendi takdiri ile satş yapamazlar ...

OkayKANGAL link=topic=7169.msg303346#msg303346 date=1287760922' Alıntı:
değerli trakkulup üyeleri .. bence bu çağrı denen şahsiyet uzelin yada massey fergusonun yani dış mihrakların ajanı olması muhtemel ... lütfen dikkatli olunuz ... zamanında yeni bir üye olarak siteye sızmış , daha sonra zamanla çeşitli desiselerle sitede yöneticiliğe kadar yükselmiş vede şimdi içindeki MF faşizmini her fırsatta kusmaktadır ... onun oyunlarına gelmeyiniz ... çünki bu tip markalar bu şekilde sahte reklamla bir yere gelemezlerse eğer halkı kendi takdiri ile satş yapamazlar ...
İlerleyen günlerde sitedeki 'tetikçi' kod adlı yönetici ile ilgili açıklamalarım olacak kimdir sitedeki gizli amacı nedir kanıtlarıyla beraber... :)

MFci genç meslektaşlarımı gözlerim aradı...ben teknolojiye ve MF ye kefil oldum...paraya herkes olur...beni kurban seçtiler... anti MF çetesinin arasında kaldım...diye düşünüyorum....

ÇağRı link=topic=7169.msg303357#msg303357 date=1287763821' Alıntı:
İlerleyen günlerde sitedeki 'tetikçi' kod adlı yönetici ile ilgili açıklamalarım olacak kimdir sitedeki gizli amacı nedir kanıtlarıyla beraber... :)

MFci genç meslektaşlarımı gözlerim aradı...ben teknolojiye ve MF ye kefil oldum...paraya herkes olur...beni kurban seçtiler... anti MF çetesinin arasında kaldım...diye düşünüyorum....

bu sitedeki tüm faşistlerle olan mücadeleme herkes şahit .... her şey ortada ... hodri meydan .... :))))

OkayKANGAL link=topic=7169.msg303359#msg303359 date=1287764026' Alıntı:
bu sitedeki tüm faşistlerle olan mücadeleme herkes şahit .... her şey ortada ... hodri meydan .... :))))
horlandım...istenmedim...ama mücadeleme devam etti...doğru bir yanlış sonsuzdur...doğrudan vazgeçmedim...görevimi hakkıyla yaptım ama sitedeki bazı gizli bağlantılara engel olamadım.Hepsini bir MF broşürü haline getirip sitede paylaşacağım,sonra da MFye binip maviliklere süreceğim...hiçbirşey gizli kalmaz...on bininci olsa da doğru bir yanlış sonsuzdur... :D

ben bir MF düşmanı değilim lakin MF ismi ile müsemma olmuş bir zihniyetin karşısındayım ben .... seni bu siteden maviliklere uğurlayana kadar mücadeleme devam edeceğim ....

OkayKANGAL link=topic=7169.msg303380#msg303380 date=1287768739' Alıntı:
kaçırın kaçırında başka motorla gelin .. MF ile çekemezsiniz maalesef ....
tek parça halinde götürmemiş mümkün değil zaten ikiye bölünüyo hemen :D

Birimiz hepimiz için, hepimiz MF için..Hayden el ele gönül gönüle..

OkayKANGAL link=topic=7169.msg303380#msg303380 date=1287768739' Alıntı:
kaçırın kaçırında başka motorla gelin .. MF ile çekemezsiniz maalesef ....
285e bir yeni tip panjur taksak yeter.Sarı kız da söyletmesin kendine.Hem kalabalık hem de birlikte olan bir genç meslektaş ordusuyuz biz.MF alanın derdi biter...diye de düşüneyim bari :D