En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg303233#msg303233 date=1287696182' Alıntı:
Yaw arkadaş gün görmedik video kalmadıki..:) Paylaşsakta az yazdırsa..:D
nail abi benim çöl kaplanıyla gireyim istersen biliyosun 6lı 12 inç 3.085i herzaman söz konusu yapmıştır.

KONYALI ALİ link=topic=7169.msg303735#msg303735 date=1287947096' Alıntı:
nail abi benim çöl kaplanıyla gireyim istersen biliyosun 6lı 12 inç 3.085i herzaman söz konusu yapmıştır.

alı mf ıle aran düzelmiş :D

Ağır abi link=topic=7169.msg303738#msg303738 date=1287947488' Alıntı:
alı mf ıle aran düzelmiş :D
ben demek mf demek mf demek ben demek abi konyalı ali dedigin zaman önce mf 3.085 gelir akla onunla aram nasıl bozuk olsun bazen haddinden fazla yaktıgı zmaan kızıyorum ama oda haklı çok fazla yükleniyorum. :D

Yaw bu havalar ne olacak,hafta sonu da kısmen yattık bugün biraz tarla sürdük sadece hala çamur var ama hirklerde.2-3 güne girilir ama salı günü yağmur var diyo.Artık bizim buralılar bizim için zaten kasım başı uygunmuş diye kendini avutuyo :D

ÇağRı link=topic=7169.msg303745#msg303745 date=1287951974' Alıntı:
Yaw bu havalar ne olacak,hafta sonu da kısmen yattık bugün biraz tarla sürdük sadece hala çamur var ama hirklerde.2-3 güne girilir ama salı günü yağmur var diyo.Artık bizim buralılar bizim için zaten kasım başı uygunmuş diye kendini avutuyo :D
Bugün itibari ile 18 da. kadar daha buğday ekebildim.. Artık yarın ne iş yapabilirsek, birde şu meterolojinin tahmini İnşallah yanılır..
KONYALI ALİ link=topic=7169.msg303735#msg303735 date=1287947096' Alıntı:
Ali çöl kaplanı ayrı bir vaka zaten..:D Ispatlı kanıtlı..

Eğer meteoroloji yanılmazsa hafta sonuna kadar yağış var.Eskiden doğruyu tutturamazlardı bir kere de yanılsınlar artık bu sene.Sarı tutku vaatlerine alıştık artık :D :D papaz pilavı yemiyo artıkın :D

İyi geceler beyler dükkanı kapatmak bana kaldı sanırım. Allaha emanet olunuz. Bakalım sabah kim açacak?

a.s. akgün daha haşhaş yerleri bitti... buğday yerlerine bugün başladık sürmeye... gerisi allah kerim.. yağmur yağacakmış meteoroloji öle dedi :D :D
)))

tokmakcı link=topic=7169.msg303975#msg303975 date=1288087145' Alıntı:
a.s. akgün daha haşhaş yerleri bitti... buğday yerlerine bugün başladık sürmeye... gerisi allah kerim.. yağmur yağacakmış meteoroloji öle dedi :D :D
)))

yağsın yağsın keyfe kederrrr :D =))))) iç-*-* iç-*-* iç-*-* iç-*-* iç-*-* güçç*-* güçç*-* aly-*-s

S.A. Çok şükür bu günde meteorloji yanıldı, yağış yoktu, yarında olmazsa işler baya kolaylanacak..:)

nailyetek link=topic=7169.msg304056#msg304056 date=1288114761' Alıntı:
:):).. Hacı alışman lazım bu duruma..

dost acı söyler dedikleri bu olsa gerek cçr-*-s hacı insan bi moral verir ya canım canım kendi canım demek ha güzel RABBİM BİLİR BİLİR İŞLER :)
:

bizimkilerde 2 gündr ekiyolar tarlaları bugn yağmur yağmış ekerken durmamışlarda hiç :D öyle ekmişler banada 140 dönüm tek parça bi yer tuttuk bi arkadaşla orayı ayırmışlar sürülüp ekilecek :D