En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ÇağRı link=topic=7169.msg306897#msg306897 date=1289251768' Alıntı:
tükkanı açalım artık tohum torba bittiğine göre elimiz boş kalmasın :)
bizde durmak yok madda verdiler daha yeni kesmeye başlıcaz bu hafta. durmak yok.

firari11 link=topic=7169.msg307004#msg307004 date=1289315653' Alıntı:
bizde durmak yok madda verdiler daha yeni kesmeye başlıcaz bu hafta. durmak yok.
İyi akşamlar ahalii..:) Durmak yok ekmeye devam, madda işini evelki gün hallettik, bu akşam itibari ile 70 dekar arpa ekimi bitti.. 140 da buğday ekmiştim, en ağır şartlarda:( 15 dekara tohum yetmedi, derametlemeye çalışıyoruz. Daha 40 dekar arpa anızı bozulacak ve yerine macar fiği ekilecek..Hava müsade ederse..

Valla bizim bitti.Bahçe işleri ve hayvancılık var,onlar zaten 365 gün sayılır.Onun harici işler keyfe keder.Sadece alet edevatın temizliğini yapıp garaja koyacaz,sonra da mf inzivaya çekilecek artık.Sürülecek yer bitti,ekilecek tohum yok,tohumların üstüne merdane de çektik,bişey kalmadı gibi gözüküyo :) Kuru tarım olunca kışın iş yok zatenç

firari11 link=topic=7169.msg307112#msg307112 date=1289338356' Alıntı:
2 günlük iş bea ne büyütüon bu kadar gözünde :D
ortak 2 3 tane traktörüm yoq...
bende de olsa o kadat traktör en fazla 2 günlük iş gel de yapıver sen 2 günde bizim burda işleri ben senin istediğini yapem :D sürülecek yer var yeni icar tuttuğumuz tarlalar oooo ooooo iç-*-*

tokmakcı link=topic=7169.msg307113#msg307113 date=1289338474' Alıntı:
ortak 2 3 tane traktörüm yoq...
bende de olsa o kadat traktör en fazla 2 günlük iş gel de yapıver sen 2 günde bizim burda işleri ben senin istediğini yapem :D sürülecek yer var yeni icar tuttuğumuz tarlalar oooo ooooo iç-*-*
gönder bileciğe bitane tır.hemen bnm td65 ile mf 240 ı saram getirem 1 günde dumanını çıkarırız :D akşama bakım isterim ama :D

ben ekimi bitirdim bu günde anızların sürmesi bitti.
traktörlerin yıkanması kaldı.
birde geçen baharda ektiğim cevizlerden tutmayanlar vadı onların yerine yenilerini ekeceğim.

proplusij7.jpg

benimde kullanmayı en çok istediğim en çok merak ettiğim motor. daha nasip olmadı yakından görmek.

Yöntimden bir Allah kulu yok..:( Mustafa hac ' ca gitti galiba, Okay kurbanlık danaya ortak aramakla meşgul, Hasan dana pazarlamaya çalışıyo, Çağrı heralde çekirdek yeri hazırlıyo, Fatih desen kabaktan zarar edeli belkide tarımı bıraktı..:)
Bir tek Erkan buralarda.. Oda şap nedeniyle Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçemiyor galiba..:)

Yöntimden olmasak da biz burdayız abi :) ama dükkan kapalı kalmış zarar çok trakkulüp adına :D