En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ağır abi link=topic=7169.msg313619#msg313619 date=1291936467' Alıntı:
orantıları beğendim büyuk lokma bnım demı )))
evt muhtara 3635i sen alıyon 240ı ben hadi hayırlı olsun sonra poz verecez sen ben muhtar kurdeleyi kesecez :D

grnt132z.jpg

muhtara hediyesini verdik ve köyü sahiplendik güçç*-* güçç*-*

alim1903 link=topic=7169.msg313631#msg313631 date=1291937217' Alıntı:
aaaa nekadar ayıp 1 çevrimiçi 2 gizli üye niye gizleniyonuz çıkın halk tanısın sizi
köy gitti şimdi nası kurtaracm diyon dimi bu oyunlara gelmez trakkulup nerde bu millet nerde bu devlet :D

ali kardeş sen bi bardak su iç artık :D ha bu arada iki gizli biziz görünmeden alırız bi köyü böyle cidd*-*-*

tapu muhtarda da yarın yaparız devir işlemlerini 240 da ulaşsın elime öyle diyo :D köyü de aldık peşin satan gibi keyiflendik gidek de yatak bari :D

günatdın trakkulüp ailesi biz bu sabahı kar ile uyandık. yağmurla karışık kar başladı ama
şimdilerde durdu soğuk bir hava ile güne devam ediyoruz.

Hayırlı cumalar, batıdan soğuk çıktı yola 1 haftadır daha gelemedi buralara, neyle geliyor acaba bu kadar gecikti. Bartu , Trakya çifçisi sobayı kuvvetli yak. :d Biz daha güneşlenelim burda.

bu gün bayağı soğudu havalar bizim burada kar yok ama yüksek kesimlerden gelen
haberlere göre etrafta biraz kar varmış.bakarsının akşama gümeye ördek avlamaya gidebiliriz.

bizim buraya bi ucu geldi iyice soğudu 20 gündür yolda ha geldi ha gelecek diye 2 ayağımı bi papuca soktum yarın yağış var ha birazdan yağmur yağacak hava bozdu derken gece gündüz tarlaları sür derken işlerde bitti :D