En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.A. Millet, sabah dükkanı açmak bana düşmüş. Öğle ezanı okunuyor hala gelen giden yok. Hadi hadi yeter artık yatmayın kalkın bakalımmm.

Ankara merkez. Suların donması hiçte iyi değil. umarım çözümüştür. Bahara kadar kalmakta var işin içinde.

demir boru olsa sorun yok kaynak makinası ile açılıyor ama plastık boru olunca pürmüz ile ısıtarak açıyorum biraz vakit alıyor

Ağır abi link=topic=7169.msg314416#msg314416 date=1292166070' Alıntı:
demir boru olsa sorun yok kaynak makinası ile açılıyor ama plastık boru olunca pürmüz ile ısıtarak açıyorum biraz vakit alıyor
az açık bıraksaydınız keşke. . . donmaması için. . . birde sıvı içi olanalr donuyo artık ızlosyonla saracan. . gazeteyle falan

Bu güzel reimler için çok teşekkürler. Ellerinize emeğinize sağlık. Avda mı çektiniz resimleri? Orda görünen köpek değil mi ? Ellerinize sağlık.

n_cebeci link=topic=7169.msg314432#msg314432 date=1292167432' Alıntı:
Bu güzel reimler için çok teşekkürler. Ellerinize emeğinize sağlık. Avda mı çektiniz resimleri? Orda görünen köpek değil mi ? Ellerinize sağlık.
AKGÜN43 link=topic=7169.msg314434#msg314434 date=1292167459' Alıntı:
tşkler nail abi kütahya başka :) köpekler gezıntıde galıba
Yorumlar için teşekkürler.. Öğlene doğru hava biraz açıldı, bende köpekleri gezintiye götürdüm, avlanmakta denilebilirde niyetim can almak değil.. Maksat spor olsun.

bizim burda güneş açtı biraz kar falan kalmadı yollarda ne güzel façacılar yanlıyordu izlemesi güzel oluyor :D :D
dj muhtar :D muhtarım radyo ne zaman açılacak

Radyo ilerleyen saatlerde açılacak isterse yönetici arkadaşlar açabliiilr kodlar bnde