En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Bilen vardır herhalde...
Aslında burda genel olarak insanların birbirleriyle diyalog kurması şurda azcık oturup çay kahve içerek nefes alması, gündelik olaylarını değerlendirmesi, ülkenin her köşesinden anında haberdar olması çok güzel şeyler.
Ancak şu yapılıyor bazan ve ben bunu doğru bulmuyorum.
Genelde insanlar tanıdıkları ile konuşuyor, diğerlerine ilgisiz kalıyor. Bazan selamların bile alınmadığına şahit olunabiliyor.
Bu hoş değil.
Selam alınmayan yerlerde yeni insanlar yeni dostluklar nasıl kazanılır?
Bu gördüğüm ve düzelmesini istediğim bir aksaklık.
Amacım, kimseyi incitmek,kırmak, tenkid etmek değil;
Bir tesbitte bulunmak ve düzeltilmesini sağlamaya çalışmaktır.
Herkese iyi akşamlar dilerim.

Almanyadan selamlar, sevgiler. Bos bos bakacagimiza diyom ciftcinin bugününü yarinini ufak tefek sorununu konussak nasil olur. Bu arada bu adam almanyada yasiyomus, ne anlar diye düsünmeyin. Hepiniz kadarsa bile cogunuz kadar vakifim bu konulara.....

Hepinbize hayırlı akşamlar, satocan58 senin almanyadan olman daha iyi sende almanyadaki çiftlik resimlerin korsunn bizde dersleralırız alabildiğimiz kadar. Hele birde meraklı isen, ordaki gelişmeleri konuşur anlaşır bizimle paylaşırsan tadından yenmez, hadi kolay gelsin.

V.aslm cümleten hayırlı akşamlar olsun hepiniz tekrardan hoşgeldiniz

Hayırlı akşamlar muhtar, nasıl gidiyor havalar, baban nasıl iyimi? selamlarımı ilet, çiftlikten naber, yaramazlık yok umarım.

n_cebeci link=topic=7169.msg319052#msg319052 date=1293481614' Alıntı:
Hayırlı akşamlar muhtar, nasıl gidiyor havalar, baban nasıl iyimi? selamlarımı ilet, çiftlikten naber, yaramazlık yok umarım.

iyidir abim ne olsun aynen devam bi yaramazlık yok çiftlikte sorun yok birde kesilselerdi iyi olacaktı :( ama nasip artık sen nasılsın

Trakyada sağanak yağışlı bir geceden Trakkulüp ailesine iyi akşamlar....

bartu link=topic=7169.msg319089#msg319089 date=1293484146' Alıntı:
kaybettik muhtar.artık bu kış trakkulüp te bol bol çetleşiriz....

Hayırlısı be abim ne yapalım kısmet değilmiş daha gidecek çokkk yolumuz var yılmak yok :)

İyi geceler millet hayırlısı abi olmadı trakkulup muhtarlık yarışına girersin ;D

bu köyde imtikam alınacak daha çok insan var. bugün kaymakamlığa gidip sulama kooperatifinin
başkanlığından istifamı verdim, 3 kişiden alacaklarımı istedim. durmak yok yola devam, çünkü
daha çok var....