En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

bartu link=topic=7169.msg319106#msg319106 date=1293485161' Alıntı:
bu köyde imtikam alınacak daha çok insan var. bugün kaymakamlığa gidip sulama kooperatifinin
başkanlığından istifamı verdim, 3 kişiden alacaklarımı istedim. durmak yok yola devam, çünkü
daha çok var....
Ağır abi link=topic=7169.msg319054#msg319054 date=1293481792' Alıntı:
iyidir abim ne olsun aynen devam bi yaramazlık yok çiftlikte sorun yok birde kesilselerdi iyi olacaktı :( ama nasip artık sen nasılsın
Ağır abi link=topic=7169.msg319099#msg319099 date=1293484801' Alıntı:
Hayırlısı be abim ne yapalım kısmet değilmiş daha gidecek çokkk yolumuz var yılmak yok :)

Muhtarım teşekkürler, yaramazlık yok bizlerde iyiz çok şükür. Bak muhtar bu yenilginin sebebi sensinsin banlamaysan bartuyu.
Bartu canın saolsun bidahaki sefere inşallah. Ama alacak istenmesi, istifa etmek ve insanlara darılmak, fevri hareketler etmek bence doğru değil. Bir abi tavsiyesi sana çok sinirli iken acele karar verme zamana bırak. İnşallah gelecek daha iyi olur.

Herkese iyi geceler.

n_cebeci link=topic=7169.msg319139#msg319139 date=1293490807' Alıntı:
Muhtarım teşekkürler, yaramazlık yok bizlerde iyiz çok şükür. Bak muhtar bu yenilginin sebebi sensinsin banlamaysan bartuyu.
Bartu canın saolsun bidahaki sefere inşallah. Ama alacak istenmesi, istifa etmek ve insanlara darılmak, fevri hareketler etmek bence doğru değil. Bir abi tavsiyesi sana çok sinirli iken acele karar verme zamana bırak. İnşallah gelecek daha iyi olur.

Herkese iyi geceler.
bu köyde 5 yıl önce arka arkaya 3 yıl 75 dekar ayçiçeği ektiğim insanın bir kere karşısına dikilipte paramı istemedi isem o
pazar günkü seçim içindi, s..... s...... verecek yarın.

İyi aklamlar millet, Bartu elbette paranı alacaksın bırak demek olmaz. Ancak sabırlı, sakin olmak ve fevri hareket etmemek lazım.
Allaha emanet olun.

n_cebeci link=topic=7169.msg319211#msg319211 date=1293570007' Alıntı:
İyi aklamlar millet, Bartu elbette paranı alacaksın bırak demek olmaz. Ancak sabırlı, sakin olmak ve fevri hareket etmemek lazım.
Allaha emanet olun.
sabah 08.45 ten beri köydeyim çok hesap gördüm anlayana saz anlamayana ince çalgı az saat 00.20 daha var..................

İyi geceler millet, acaba sitede bir sorunmu vardı iki gündür doğru düzgün giremiyorum. haberi olan var mı ? Şen ve esen kalın Allaha emanet olun.

hay allah ya iki gündür bir bant genişliğidir karşıma çıkıp duruyordu, hele şükür kavuştuk.
trakkulüp süz olmuyor ya..
ve cümleten herkezin yeni yılı kutlu olsun millet............

cümleten kutlarım bu arada yeni milyoner muhtar diyolar ankaraya doğru yola çıkmış bile diye bişeyler duydum aslı astarı varmıdır :D