En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

kalıtelı olunca tonajdan kısmıs ;D kısı yarıda bırakacak gıbı zuha-*-s

selam millet bakıyorum yaptığım fare mücadelesinden faydalanıp muhtar kendini haklı çıkarmaya çalışmış boş vaatlerle trakkulup milletini kandırma çabası içinde :D heralde fareler de muhtarın işi :D
belgeler uçlarından biraz ıslanmış ama kurutuyorum yarın bomba gibi bir belgeyle durmak yok belegelere devam

o kömür yollarsa biz doğalgaz getirirz hizmette sınır yok :D

Muhtar dün söylemişti karşımda aday yok diye çağrı yoksa sende adaymısın muhtarlığa

Çağrı link=topic=7169.msg328410#msg328410 date=1295820200' Alıntı:
selam millet bakıyorum yaptığım fare mücadelesinden faydalanıp muhtar kendini haklı çıkarmaya çalışmış boş vaatlerle trakkulup milletini kandırma çabası içinde :D heralde fareler de muhtarın işi :D
belgeler uçlarından biraz ıslanmış ama kurutuyorum yarın bomba gibi bir belgeyle durmak yok belegelere devam

o kömür yollarsa biz doğalgaz getirirz hizmette sınır yok :D

varoll çağrı :) vaatleri söle sende oy ları toplayalım :D bende aza lığa el atıyorum varmı alacak muhtar :)

doğalgaz işi sakat siz katı yakıttan şaşmayın dogalgaz her ay faturaya yansıyacak ama komurler belesten :D :D

ertac sahın link=topic=7169.msg328416#msg328416 date=1295820363' Alıntı:
sınırsız mı dogalgaz . :D..fare mucadelesı nasıldı ??
fare kadar doğalgaz :D fare çok ya ilaç attık bakalım yemişler bakacaz artık birkaç güne anlaşılır başarı oranı :)

vaat kolay hele siz yanaşın yanıma zuha-*-s

Çağrı link=topic=7169.msg328422#msg328422 date=1295820600' Alıntı:
fare kadar doğalgaz :D fare çok ya ilaç attık bakalım yemişler bakacaz artık birkaç güne anlaşılır başarı oranı :)

vaat kolay hele siz yanaşın yanıma zuha-*-s

yanındayız zaten.. zuha-*-s komurler az geldı noo*-*-

Ağır abi link=topic=7169.msg328418#msg328418 date=1295820444' Alıntı:
doğalgaz işi sakat siz katı yakıttan şaşmayın dogalgaz her ay faturaya yansıyacak ama komurler belesten :D :D
muhtarım kömürler tamamda azalara da senin ki kadar olmasa da küçüğünden bi fenot yollasan iyi olur kanımca mesela 411vario :D

emre kanma sen bu kömür işine kömür bugün var seneye yok ama doğalgaz kışa girerken her sene hazır iyi düşün :D

Çağrı link=topic=7169.msg328441#msg328441 date=1295821058' Alıntı:
emre kanma sen bu kömür işine kömür bugün var seneye yok ama doğalgaz kışa girerken her sene hazır iyi düşün :D
faturalar senden mi yoksa egoya fesat mı karıştırdın :D

hayırlı günler ...Traktör ve Tarım Ekipmanları Paylaşım Sitesi üyeleri