En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hepsinize iyi gecelr. tatlı rüyalar.:D:D:D Allah rrahatlık versin cemaat. Sabah namazına kaldıram mı:D:D

İZMİRLİ_85 link=topic=7169.msg337331#msg337331 date=1297120239' Alıntı:
zuha-*-s size iyi geceler arkadaşlar ben kaçar.
doganbey1 link=topic=7169.msg337332#msg337332 date=1297120290' Alıntı:
Hepsinize iyi gecelr. tatlı rüyalar.:D:D:D Allah rrahatlık versin cemaat. Sabah namazına kaldıram mı:D:D
nereye be yaw daha limona bandırıp üstüne tuz ekip haşhaş yiyecedik tazecik :D

A.S. ben izmir deyim burasida gunluk guneslik ama bir an once trakya ya donmem gerek
cunku koyde ure gubresi atmayan birtek ben kaldim.

doganbey1 link=topic=7169.msg337437#msg337437 date=1297164856' Alıntı:
izmir de ne işin var abi:D
ogretmen ablamla enistem gorev yapiyorlar burada Dogancan subat tatili diye onlara ziyarete geldim.
gelmeden once bir kubota aldim onlarin resiklerini bile patlasamadim sizinle Dogancan iyice canim sikilmaya basladi
bir an once donmem lazim.

nH 480 İ İNCELEME fırsatı buldum BUGUn bayide. . . çift çıkışlı . levye var. . çift çeker hoşuma gitti güzel traktör. . .

bartu link=topic=7169.msg337442#msg337442 date=1297165494' Alıntı:
ogretmen ablamla enistem gorev yapiyorlar burada Dogancan subat tatili diye onlara ziyarete geldim.
gelmeden once bir kubota aldim onlarin resiklerini bile patlasamadim sizinle Dogancan iyice canim sikilmaya basladi
bir an once donmem lazim.
sen dön hemen be abi:D bak buralarda hava çok güzel. tam gübrelik hava. işler yarım kalmasın

doganbey1 link=topic=7169.msg337570#msg337570 date=1297180648' Alıntı:
sen dön hemen be abi:D bak buralarda hava çok güzel. tam gübrelik hava. işler yarım kalmasın
yarin sabah yola cikiyorum Dogancan Kesan dan gecerken senin tarlalara el sallarim.

:D salla abim. Kubota nasıl kullandın mı hiç

hic kullanamadim Dogancan gecen hafta geldi ama lasyiklerini alcak bahce tipi takmislar bende istemedim
geri cevirmek istedim daha sonra persembe gunu baska bir traktorun lastiklerinle degistirdik, lastik
degistirmek icin 8 km yol gidip geldim guzel bir traktore benziyor. ben hic istemedim babam tuturdu mitsubshi motor
diye alacam dedi bende 398 i vermezsze al dedim. kabinsiz modeli Konya ya kabin siparisi verecegim dondugumde.