En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

ertac sahın link=topic=7169.msg369048#msg369048 date=1301436454' Alıntı:
a.s ertaç nie kızıyon :)
Bir bakıma öyle..Bizim iş açıkçası ticarilikten uzaklaştı be Volkan.. Sanki duygusallık ön plana çıktı..İşimizi seviyoruz, mecburiyettende olsa..Ticari düşünmüş olsydık; şu krizde hayvanlara bi takla attırdığımızda yaklaşık 70 bin TL cebimizdeydi ve yine ahırda 35 baş hayvan olurdu. Belkide ben bu parayı 3-4 senede zor kazanırım.. Şu varki ahırda bulunan hayvcanların hepsi bizim işletmede doğma ve hemen hemen hepside birbiri ile yakın akraba, bir nevi koloni oldular.. Buda bizim durumu hobi gibi göstersede zaman zaman çok zorlanıyoruz..
haklısın abi iyibilirim bizde zamanında sütçülük yaptık bizim minibüs vardı alman ford kısmızı çiçk abbas babam onla sütçülük yapardı kendimizin20tane inek vardı bide köyün sütünü toplardı hersene zarar ederdi ekini satıp zararı kapatırdık..sonra bişeyler oldu akrabamız dükkan batırdı hepsini sattık. ağlaya ağlaya yüklediler malları kamyona : ' ( hayvanlar sahibinin bi parçası oluyo zor iş yaa muhtar kestirirken nası üzülüyodur şimdi :)

dolcevita link=topic=7169.msg369063#msg369063 date=1301438560' Alıntı:
abi şurda mf erkunt nh vs olcak bu rekor kırılır :D
Benim fanatik zamanlarımda olsaydı o kesin bidefa da, artık herşeye daha bi başka gözle bakıyorum..:)
anayurtlu 3105d link=topic=7169.msg369064#msg369064 date=1301438616' Alıntı:
araya bi iki çekişme videosu sallayacan ;D
Demode oldu artık çekişmeler, şimdi Erkunt un üzerine çok gidiyolar..:D
Zamanında bizde az çekmedik MF konularında..:D

nailyetek link=topic=7169.msg369066#msg369066 date=1301438739' Alıntı:
Benim fanatik zamanlarımda olsaydı o kesin bidefa da, artık herşeye daha bi başka gözle bakıyorum..:)Demode oldu artık çekişmeler, şimdi Erkunt un üzerine çok gidiyolar..:D
Zamanında bizde az çekmedik MF konularında..:D
abi iş adamı oldun işde başarılar dilerim ok-*-s

agır dayı hasan agam ordamsın pancar tohumlarında net bi cvp ver 2 gün sonra bulunmaz

dolcevita link=topic=7169.msg369072#msg369072 date=1301439421' Alıntı:
farklı düşüncelerim var dedinya motordan başka düşünceler anlamında işini genişletmek gibi mesela
Evet, orası doğru birazda mecburiyetten olacak galiba bu işler..
Neyse ben kaçar, size iyi geceler.. Hayvanları dolaşıp yatayım..

nailyetek link=topic=7169.msg369077#msg369077 date=1301439633' Alıntı:
Evet, orası doğru birazda mecburiyetten olacak galiba bu işler..
Neyse ben kaçar, size iyi geceler.. Hayvanları dolaşıp yatayım..
iyi geceler güzel insan kendine cici bak mutlu ol

S.a hayırlı sabahlar tükkanı ben açayım bismillahirrahmanirrahim bol kazançla bol müşteriler :) erken kalkan yol alırmış erken evlenen döl alırmış :D

rötarlı tayyare usak tan ıyı gunler dıler ;D gunaydınlar

ertac sahın link=topic=7169.msg369113#msg369113 date=1301466963' Alıntı:
rötarlı tayyare usak tan ıyı gunler dıler ;D gunaydınlar
a.s. herkese çok bulutlu yağmura hazır ne nazır izmir sabahından günaydınlar arab-*-* gününüz günden güzel geçsin alk-*s alk-*s