En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ağır Abi link=topic=7169.msg370566#msg370566 date=1301677458' Alıntı:
rtc tarım işletmeleri genel md yardımcısı son 14 gün sustum :(

yarın olsunda cıddıye alırım :) ama bu aksam senın cabalarına gulecem zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

sıkmayın canınızı.başka alakasız forumların çayırlarına çadır açarız.3000-4000 üyeli mütewazi forumlara 20 000 üyemizle gece baskını yapıp.yönetime el koyarız.BANDWHİTH leri ERROR verir.

sıkmayın canınızı kul sıkışmayına hızır yetişmez.

TT 55 link=topic=7169.msg370571#msg370571 date=1301677599' Alıntı:
sıkmayın canınızı.başka alakasız forumların çayırlarına çadır açarız.3000-4000 üyeli mütewazi forumlara 20 000 üyemizle gece baskını yapıp.yönetime el koyarız.BANDWHİTH leri ERROR verir.

sıkmayın canınızı kul sıkışmayına hızır yetişmez.
Mülteci olarak girip darbe yapacaz öylemi. abi kızların çok olduğu bir siteye girelim o zaman.

poyrazatif link=topic=7169.msg370578#msg370578 date=1301677718' Alıntı:
Mülteci olarak girip darbe yapacaz öylemi. abi kızların çok olduğu bir siteye girelim o zaman.

WAREZ cilerini aklını şaşıralım.Çekirge sürüsü gibi paylaşımların eritip bitirelim.

Bu tür sitelerin adreslerini buraya yazıp oylama yapalım en çok beğenilen yere çökeriz. bizde demokrasi var :)

bu akşam doktorluk akşam çünkü aynı mesaj bana da geldi yeni bir site kuran olursa seve seve yardım eder içinde bulunuruz ama napalım buraya kadarmış trakkulup

Yeni bir güne merhaba, 4 saatlik elektrik ve telefon kesintisinden sonra yine sizlerleyim, mutlu ve huzurlu olsun geceniz..

volkan bu kızı almak mf yada erkunt almak gııbı kolay olsa hemen alalım :) ama bu kız tam bır FENDT zuha-*-s zuha-*-s