En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Geçmiş olsun Nail kardeş.....
havak kapalı Akşam az miktarda yağmur vardı

peki sitemizde c# .Net anlayan varmıdır acaba .... bir kaç soru sorsak ... nasıl olur ... şimdi aradım sitede ama uygun bir bölüm bulamadım ... dedim bari burada yazayımda muhabbet olsun dedim ... laf uzuyor birisi beni durdursun :))

S.a iyi akşamlar arkadaşlar pz.sl.çarşamba 3 gün don gösteriyor bölgemizde ağaçlardaki çiçekleri korumak lazım pancarlarda riskli daha çıkmadı ama,ağaçlar için dondan az etkilenmesi için ne yapılabilir (sap yığınlarını nemlendirip is tüttüreyim diyorum işe yararsa)

hacimmet link=topic=7169.msg376872#msg376872 date=1302453577' Alıntı:
S.a iyi akşamlar arkadaşlar pz.sl.çarşamba 3 gün don gösteriyor bölgemizde ağaçlardaki çiçekleri korumak lazım pancarlarda riskli daha çıkmadı ama,ağaçlar için dondan az etkilenmesi için ne yapılabilir (sap yığınlarını nemlendirip is tüttüreyim diyorum işe yararsa)
hacım yagmurlama yaparsanda korunur sanırsam veya şu toz gibi püskürten damlamalar varya biyerde okumştum sadece ben hic denemedimde duydum sadece

S.a iyi akşamlar dostlar..Dün gece boyunca yağmur yağdı, bu gün biraz güneşli bi okadar da soğuk tu.. Dağlarda kar var, soğuğu bize geliyor.. Tarlaları dolaştım daha 15 gün ot ilacı için giremeyiz..:(

Eniyisi yapmamak zaten satmıyoruz :) tarladan danalara danalardan tarlaya :D

kor-ester yada hektaş ot ilacı alan oldumu ... 17lt tenekesini kaça aldınız acaba bir fiyat araştırması yapayım .... bakalım başka memleketlerde durum nedir ...

OkayKANGAL link=topic=7169.msg376974#msg376974 date=1302457945' Alıntı:
kor-ester yada hektaş ot ilacı alan oldumu ... 17lt tenekesini kaça aldınız acaba bir fiyat araştırması yapayım .... bakalım başka memleketlerde durum nedir ...
Kor-ester 10 lt 75 TL, hektaş 10 lt 85 TL.. 17 lt hektaş vardı, bize fazla geldiği için fiyatını sormadım.. hektaş ın 10 lt lik 5 lt likleri bitmiş, yenisi gelmezse kor-ester veya Sefa tarıma talim..:)