En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

sivastan herkese selamlar .... şu an itibari ile kendime kafa tatili vermiş durumdayım daha çalışmayacam bugün ... yeter kafam şişti ...
hadi bir forum kavgası çıkarakta kavge edek ... ben başlatıyorum ....

bizim motora mf 3105 bağladım çektim ikiye ayırdım ... bence 3105 işe yaramaz birmotor ... bizim komşu köydede oğlakla 240mf bağlamışlar oğlak çekmiş .... adamda artık oğlak keseceğime mf kesecem demiş 240 ı kesmiş köylüye yedirmiş .... MF yiyen tüm köylülerde zehirlenip hastaneye kaldırılmış ....

o da bişemi benim 265 95 hp lik kubotayı çekti çekişmedede ondan az mazot yaktı kubotanın sahibide kubotayı yaktı.

keykubat link=topic=7169.msg378106#msg378106 date=1302607306' Alıntı:
o da bişemi benim 265 95 hp lik kubotayı çekti çekişmedede ondan az mazot yaktı kubotanın sahibide kubotayı yaktı.

arkadaş ben kubotaya şerefsiz dedirtmem ... dur orda ... o kadar güveniyorsan yğkle kamyona getir motorunu çekemezsem eğer ben verecem parasını ... güveniyormusun kendine ...
tetikçi MF ciler iş başında yine ...

OkayKANGAL link=topic=7169.msg378109#msg378109 date=1302607438' Alıntı:
arkadaş ben kubotaya şerefsiz dedirtmem ... dur orda ... o kadar güveniyorsan yğkle kamyona getir motorunu çekemezsem eğer ben verecem parasını ... güveniyormusun kendine ...
tetikçi MF ciler iş başında yine ...
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın niye kamyona yükleyeyim kamyonu traktörle çekerek getiririm nasıl olsa 265 saatte 110 km yapar.

keykubat link=topic=7169.msg378108#msg378108 date=1302607425' Alıntı:
benim kırmızı senin mavileri hem döver hem rencide eder.
hocam bende her telden var ama inanki zor işte kırmızı seni yolda bırakır ufak tefek işlere güzel motor

dolcevita link=topic=7169.msg378112#msg378112 date=1302607779' Alıntı:
hocam bende her telden var ama inanki zor işte kırmızı seni yolda bırakır ufak tefek işlere güzel motor
yav seyit sende hemen ciddiye alma.geyik yapıyıoruz şurda.

Ağır Abi link=topic=7169.msg378065#msg378065 date=1302599491' Alıntı:
daha tr şeker ihtiyacını karşılayacaktın ama aldı seni toptancı :'( :'( :'(

Geçmiş olsun muhtarım ne zaman ekmiştin yaw bu pancarlarada ektikten hemen sonra sigorta yapmalarmı dekarını 9 tondan sigortalatsak donunca bizde vurur kafayı yatarız :D :D :D
OkayKANGAL link=topic=7169.msg378104#msg378104 date=1302606788' Alıntı:
sivastan herkese selamlar .... şu an itibari ile kendime kafa tatili vermiş durumdayım daha çalışmayacam bugün ... yeter kafam şişti ...
hadi bir forum kavgası çıkarakta kavge edek ... ben başlatıyorum ....

bizim motora mf 3105 bağladım çektim ikiye ayırdım ... bence 3105 işe yaramaz birmotor ... bizim komşu köydede oğlakla 240mf bağlamışlar oğlak çekmiş .... adamda artık oğlak keseceğime mf kesecem demiş 240 ı kesmiş köylüye yedirmiş .... MF yiyen tüm köylülerde zehirlenip hastaneye kaldırılmış ....
;D ;D ;D

bi kere benim motorum formda kral rütbesine ulaşmış tek motor.ingiliz kraliyet ailesi soyundan geliyo yaktığı mazotta arabistan kralından geliyo işte böylesine kraldır kendisi ama anlaşamadık nh bayisi ile bayi bana kral karşılığında 2 tane 65 56 teklif ettiyinede kabul etmedim.

keykubat link=topic=7169.msg378119#msg378119 date=1302608319' Alıntı:
bi kere benim motorum formda kral rütbesine ulaşmış tek motor.ingiliz kraliyet ailesi soyundan geliyo yaktığı mazotta arabistan kralından geliyo işte böylesine kraldır kendisi ama anlaşamadık nh bayisi ile bayi bana kral karşılığında 2 tane 65 56 teklif ettiyinede kabul etmedim.
vay maşşalah alk-*s alk-*s zuha-*-s zuha-*-s

Tarsim pancarıda sigorta kapsamına alsa iyi olacak :) 15 gün falan oldu ekeli şirketin tohumları bunlar şişşt sarı tutkucular mavi tutkucular dağılın yoksa kralı salıyorum üstünüze :D :D :D

Ağır Abi link=topic=7169.msg378128#msg378128 date=1302609590' Alıntı:
Tarsim pancarıda sigorta kapsamına alsa iyi olacak :) 15 gün falan oldu ekeli şirketin tohumları bunlar şişşt sarı tutkucular mavi tutkucular dağılın yoksa kralı salıyorum üstünüze :D :D :D
benim bi akrabam tarsimde çalışıyo ondan duydum panncara hem siğorta hemde emeklilik hakkı verilecekmiş seçimden önce.

keykubat link=topic=7169.msg378133#msg378133 date=1302610110' Alıntı:
benim bi akrabam tarsimde çalışıyo ondan duydum panncara hem siğorta hemde emeklilik hakkı verilecekmiş seçimden önce.
benımkı bnden gıttıkten sonra ister kıyak emeklılık çıkarsınlar yalan :)

hasan lion sesdlere yol güzükdü desene bizimkide kritik hayırlısı olsun kafana takma
tohumda sıkıntı yok....

geçmiş olsun hasan abi :(

MF bu tarz ucuz saldırılarla güç kaybetmez kazanır,türkiyenin en sert toprağında 5li 12' taktım 285e dinlemedi çekti bulsam 6lı takacam hemide 1,2lt yaktı cesareti olan varsa nakliye parasını karşılasın yükleyim getireyim moturu :D

Çağrı link=topic=7169.msg378211#msg378211 date=1302616129' Alıntı:
geçmiş olsun hasan abi :S

MF bu tarz ucuz saldırılarla güç kaybetmez kazanır,türkiyenin en sert toprağında 5li 12' taktım 285e dinlemedi çekti bulsam 6lı takacam hemide 1,2lt yaktı cesareti olan varsa nakliye parasını karşılasın yükleyim getireyim moturu :D

hadi canım ... en sert bizmki ... motor hiç çekmeyip yerinde stop ettiği için sıfır yakıyo ... hatta onlu pulluk taktım ben ... yine aynı yaktı ....