En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

OkayKANGAL link=topic=7169.msg378217#msg378217 date=1302616627' Alıntı:
hadi canım ... en sert bizmki ... motor hiç çekmeyip yerinde stop ettiği için sıfır yakıyo ... hatta onlu pulluk taktım ben ... yine aynı yaktı ....
stop eden motora ben motor demem motor dediğin rölantide çeker pulluğu benim motorun mazotu bitmedikçe stop etmez isteyen gelsin alayına gider :D

Selam herkese; sizide 1 gün bile boş bırakmaya gelmiyor hemen MF yi karalıyosunuz.. Ahan da şimdi bi MF ye müşteri oldum, çalışmıyor, aküsüde yok içinde gram yağ yok, şanzuman dağınıkmış..üstelik 74 model 135 8500 Tl den bir kuruş bırakmıyo herifler. Yaptıralım 12 500 tl ye götürün dediler.. Ölüsü bile para ediyo..:) dedikleri bu olsa gerek..
Ağır Abi link=topic=7169.msg378135#msg378135 date=1302610254' Alıntı:
benımkı bnden gıttıkten sonra ister kıyak emeklılık çıkarsınlar yalan :)
Hacım geçmiş olsun, pancarın hasatıda ekimi gibi erken olmuş..) Üzülme 2. ürün slajlık mısır ek 1 haftaya çıkar korkma..

OkayKANGAL link=topic=7169.msg378217#msg378217 date=1302616627' Alıntı:
hadi canım ... en sert bizmki ... motor hiç çekmeyip yerinde stop ettiği için sıfır yakıyo ... hatta onlu pulluk taktım ben ... yine aynı yaktı ....

tutkudan beklenir ya çekemiyecek ya stop edecek ;D

Yiğene bisiklet aldım net üzerinden çok şükür sonunda geldi bula bula sivası bulmuşum zorda olsa kavuştuk :)

Ağır Abi link=topic=7169.msg378240#msg378240 date=1302618625' Alıntı:
Yiğene bisiklet aldım net üzerinden çok şükür sonunda geldi bula bula sivası bulmuşum zorda olsa kavuştuk :)
hayırlı olsun :) benim de küçükken traktör şeklinde 3 tekerli bisiklet vardı :D

Ağır Abi link=topic=7169.msg378240#msg378240 date=1302618625' Alıntı:
Hayırlı olsun Hacım..Bu gün arıyacaktım; öğlen yemeğide dahil toplantıdaydım, sonra diş çektirdim..:( İnan çenemin bi tarafı parçalandı sanki..:(Fırsat olmadı anla işte..
Hacı kalb kalbe karşıymış, bende Peugeot 105 Cobra aldım İlhana..:D Bana da faydası olacak gibi daha getirmedim Eskişehir de.

Statikocular sizi, beni muhbbet listesi dışına atarsınız ha.. Daha gelmem buraya, bağımsız site kuracam..

nailyetek link=topic=7169.msg378243#msg378243 date=1302619077' Alıntı:
Hayırlı olsun Hacım..Bu gün arıyacaktım; öğlen yemeğide dahil toplantıdaydım, sonra diş çektirdim..:( İnan çenemin bi tarafı parçalandı sanki..:(Fırsat olmadı anla işte..
Hacı kalb kalbe karşıymış, bende Peugeot 105 Cobra aldım İlhana..:D Bana da faydası olacak gibi daha getirmedim Eskişehir de.

Hayırlı olsun ilhanada ozaman dersleri aksatmaz umarım :) bu arada sanada geçmiş olsun bi bardak aslan sütü yutaydın birşeyin kalmazdı bilm-*s

Sağol hacım; dersler aksarsa akıbeti ben gibi olur, görünen köy klavuz istemiyor..İmkanlar dahilinde bir dediği 2 olmuyor..
Hacı tövbeli değilim ya, aslan sütüne tövbeli sayılırım..

Iyi aksamlar ahaliii. Almanyada 25 26 derece sicak var bu ara. Hafta sonu bahceden beri gelemiyoz, köyde kar varmis. Sivasta bu mevsimde kar olduda kisin ortasinda olmadi. Ekinlere zarari olmasa bari..

OkayKANGAL link=topic=7169.msg378356#msg378356 date=1302627837' Alıntı:
iyi akşamlar trakkulup insanları ...

Hayırlı akşamlar sarı tutkunun sahibi güzel insan :)