En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a iyi akşamlar, karlı Mahmudiyeden selamlar, iyiki pancar çiftçisi değiliz, yoksa pancarların kulağına kar kaçacaktı..

AKGÜN43 link=topic=7169.msg379345#msg379345 date=1302774256' Alıntı:
s.a bu pancar işiNDE PARA VARMI :) HERKES PANCAR ekıyodaaaaa ...
kotan varsa var kardeşim kotan yoksa yok...

soğuk sabahtan sert yağmurlu rüzgarlı akşama doru yağmur kalkıp etraf kurumaya başlayıp salı gününe kadar yağmur gösteren hava durumuyla s.a herkeze :D :D

atabey link=topic=7169.msg379633#msg379633 date=1302800239' Alıntı:
a s aksaray da hava açık yıldızla camgibi parlak herkese iyi akşamlar
Bu mevsimde böyle havalara; ' Çakır yıldız, boz kırağı.. ' denir..:) Mancarlara dikkat, kırağı yakmasın..

7 de hareket edecek otobusum 5 de gıtmıs ve benım bıletım 9:30 a ertelenmıs şyt-*-sa metro turızm RTC TARIM a karsı sop-*-sa sop-*-sa

ertac sahın link=topic=7169.msg379696#msg379696 date=1302802622' Alıntı:
7 de hareket edecek otobusum 5 de gıtmıs ve benım bıletım 9:30 a ertelenmıs şyt-*-sa metro turızm RTC TARIM a karsı sop-*-sa sop-*-sa
Hayır ' lısı olsun be Ertaç.. Kısmet ' se gidersin..:D

nailyetek link=topic=7169.msg379684#msg379684 date=1302802337' Alıntı:
Bu mevsimde böyle havalara; ' Çakır yıldız, boz kırağı.. ' denir..:) Mancarlara dikkat, kırağı yakmasın..
valla nail abi gelin ata binmiş ya nasip demiş eskiden biz pancarları ektik yanasip dedik inşallah bişi olmazz zuha-*-s zuha-*-s

atabey link=topic=7169.msg379732#msg379732 date=1302804002' Alıntı:
valla nail abi gelin ata binmiş ya nasip biz pancarları ektik yanasip dedik inşallah bişi olmazz zuha-*-s zuha-*-s
' Tedbir kuldan, takdir Allah ' tan.. ' demişler.. Tütsü yap, ateş yak, bişiler yap.. Sakata gelme..Bak Hacı Hasan hergece kızılderililer gibi duman tüttürüyo..:D

bizim pancarlarda daha don olmaz kanaatindeyim çalışma çok yavaş havalar soğuk gidiyor bugün baktım gene daha 4 gün falan çıkmaz altansatınki benim pancardan daha tehlikeli onun tohun sentinal daha çabuk çıkıyor yarın falan çıkar ..

nailyetek link=topic=7169.msg379737#msg379737 date=1302804126' Alıntı:
' Tedbir kuldan, takdir Allah ' tan.. ' demişler.. Tütsü yap, ateş yak, bişiler yap.. Sakata gelme..Bak Hacı Hasan hergece kızılderililer gibi duman tüttürüyo..:D

ekmek dalgası hacım malum evlenecez para lazım bulamadık gıttı bı zengın kız :)