En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg381925#msg381925 date=1303062974' Alıntı:
Sağol..Bunu dayım 16 bin TL ye aldı..:) Toplam 5 dekar hobby bahçeyi işlemek için..:D İnsanın buna o kadar para vermesi ya deli olması lazım, yada çok zengin.. Dayım deli olmadığına göre çok zengin de bize belli etmiyo.:D Pulluk lazım, kazayağı tür bişey lazım, v.s ekipmanları lazımda.. Alpler 2 li pulluğuna Kubota bayisi 950 istemiş. :S Şimdi pulluk derdindeyiz, kazayağı belki kendimiz yapabiliriz..
dayın adına hayırlı olsun ilhan ' a oyuncak çıkmış.

nailyetek link=topic=7169.msg381925#msg381925 date=1303062974' Alıntı:
Sağol..Bunu dayım 16 bin TL ye aldı..:) Toplam 5 dekar hobby bahçeyi işlemek için..:D İnsanın buna o kadar para vermesi ya deli olması lazım, yada çok zengin.. Dayım deli olmadığına göre çok zengin de bize belli etmiyo.:D Pulluk lazım, kazayağı tür bişey lazım, v.s ekipmanları lazımda.. Alpler 2 li pulluğuna Kubota bayisi 950 istemiş. :S Şimdi pulluk derdindeyiz, kazayağı belki kendimiz yapabiliriz..
ben bu traktörlere göre konya fuarında mini alabora gördüm evet bunların pulluklarıda var hala bizim altansat onların fotolarını çekmişti bu bide küspe silaj yem için çok ideal ahır temizleme geçen yıl da aynı 16 demişlerdi sormuştum fiyatını ...

doganbey1 link=topic=7169.msg381729#msg381729 date=1303048108' Alıntı:
Hasan abi Allah yardımcın olsun. Bir daha ekersen masrafın ne olacak.

Galiba soğuk vurmuş pancarı :( yarın tekrar ekeceğiz birdaha ekersem masrafım yıne çıft motor gıdecek yıne aynı ılk ekımde yanan mazot yanacak :( tohumda sıkıntı yok deneme tohumlarından ekeceğiz vardır bundada bir hayır yapacak birşey yok onun dediği olur

keykubat link=topic=7169.msg381928#msg381928 date=1303063387' Alıntı:
dayın adına hayırlı olsun ilhan ' a oyuncak çıkmış.
Sağolun.. Evet bunları çocuklardan kurtarmak ciddi mesele..:)
atabey link=topic=7169.msg381931#msg381931 date=1303063479' Alıntı:
ben bu traktörlere göre konya fuarında mini alabora gördüm evet bunların pulluklarıda var hala bizim altansat onların fotolarını çekmişti bu bide küspe silaj yem için çok ideal ahır temizleme geçen yıl da aynı 16 demişlerdi sormuştum fiyatını ...
Alaborada lazım da, ona kaç para derler bilemem..:)
altansat link=topic=7169.msg381935#msg381935 date=1303063760' Alıntı:
Hayırlısı olsun Nail abi
Sağol İbrahim..
Aslında buna 200 lt. lik bi holder ayarlayıp buğdaylara süne ilacı atsak olur, Kuyruk mili var, remork prizi, 4 lü sinyal v.s full. 2 çıkışlı damper valfide var sanırım..:) Geceydi tam inceleyemedim. Yakında ayrıntılı fotoları ve videoları yayınlarım, takım taklavatı bi tamamlayalım hele..:)

Ağır Abi link=topic=7169.msg381938#msg381938 date=1303064028' Alıntı:
Galiba soğuk vurmuş pancarı :( yarın tekrar ekeceğiz birdaha ekersem masrafım yıne çıft motor gıdecek yıne aynı ılk ekımde yanan mazot yanacak :( tohumda sıkıntı yok deneme tohumlarından ekeceğiz vardır bundada bir hayır yapacak birşey yok onun dediği olur
geçmiş olsun hayırlısı olsun

Ağır Abi link=topic=7169.msg381943#msg381943 date=1303064210' Alıntı:
Hayırlı olsun ;) allh kaza bela veresin kral ile kapışırsa alırmı dersin :D
Sağol Hacım, dün senle konuştuğumuz zaman çektik bu resimleride, 6300 kalitesinde oldu..:) 6233 ün şarjı az olduğundan onla çekemedim..:)
Pancarlar için üzgünüm, bundada vardır bi hayır, siz yine bozup yeniden ekiyosunuz, bizim buğdaylarda da durum aynı, ekilişten dolayı sıkıntımız var, fakat yapacak bişeyimiz yok. İnşallah gelecek seneye daha erken ve daha güzel şartlarda ekim yapacaz..
Kral bu ne yapacağı belli olmaz; bunun büyük dedesini bile çekişmede yenebilir..:)

nailyetek link=topic=7169.msg381953#msg381953 date=1303064485' Alıntı:
Sağol Hacım, dün senle konuştuğumuz zaman çektik bu resimleride, 6300 kalitesinde oldu..:) 6233 ün şarjı az olduğundan onla çekemedim..:)
Pancarlar için üzgünüm, bundada vardır bi hayır, siz yine bozup yeniden ekiyosunuz, bizim buğdaylarda da durum aynı, ekilişten dolayı sıkıntımız var, fakat yapacak bişeyimiz yok. İnşallah gelecek seneye daha erken ve daha güzel şartlarda ekim yapacaz..
Kral bu ne yapacağı belli olmaz; bunun büyük dedesini bile çekişmede yenebilir..:)

Bizim burda bi demirci var bir ıkı tane kucuk trktor var bunlara gore pulluk yaptı kapısının önunde bır tane vardı hatta duruyormu bılmıyorum ama

nailyetek link=topic=7169.msg381909#msg381909 date=1303061852' Alıntı:
Bu gece SURVIVOR da Nihat ' tan özlü sözler dinlemekle geçecek gibi..:)
Bu hafta yine kirdi gecirdi abi NIHAT DOGAN. Beyaz bile o kadar etkilenmiski nihat in ariyla mücadelesine deginmis programinda...

muhtarım hayırlısı olsun yaww.. bizde de 2sene önce soğuk vurmuştu m2de 6tane varsa bozma dediler bozmadık 6ton aldık keşke bozsaymıştık..
nail abi sizin kubatoş da hayırlı olsun :)

selam ,cihan, hasan.t0kmakçı v0lkan nail ve tüm arkadaşlar b0l muhabbetler...bu arada pancar sökme makinam satılığa çıkmıştır,resimlerini görmüşünüzdür...trakkulüp üyelerine isk0nta vardır ;D