En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

tüm trakklup üyelerine 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramında günaydın

S.A.. iyi bayramlar çocuklar.. Güneşli bir gün, gübrelikteki remorkun lastiği patlamış,:( remorkun içindeki hayvan gübresini diğerine aktardım, lastiği söktüm. Şehre uzak olmak kötü bişey, şimdide kamyonun stepnesinin içini remorkun lastiğine aktarıcam..Ufff zor işler..:)

nailyetek link=topic=7169.msg387254#msg387254 date=1303555243' Alıntı:
S.A.. iyi bayramlar çocuklar.. Güneşli bir gün, gübrelikteki remorkun lastiği patlamış,:( remorkun içindeki hayvan gübresini diğerine aktardım, lastiği söktüm. Şehre uzak olmak kötü bişey, şimdide kamyonun stepnesinin içini remorkun lastiğine aktarıcam..Ufff zor işler..:)

kesinlikle katılıyorum. insanın özel zevkleri arasında gelecek işler değil. hadi kolay gelsin....

nailyetek link=topic=7169.msg387254#msg387254 date=1303555243' Alıntı:
S.A.. iyi bayramlar çocuklar.. Güneşli bir gün, gübrelikteki remorkun lastiği patlamış,:( remorkun içindeki hayvan gübresini diğerine aktardım, lastiği söktüm. Şehre uzak olmak kötü bişey, şimdide kamyonun stepnesinin içini remorkun lastiğine aktarıcam..Ufff zor işler.. :)
geçmiş olsun nail abi olyo arada bu kazalar.bizim akrabada geçenlerde merada tekerleği yardı. 16 yıllık tekerin sonu

bizde suyun başına gittik maşallah bu sene sular acayip bol. çektiğimiz boru(32)lik almıyo sumotoru borusunu dolduracak kadar akıyo şaştık kaldık.

Bügün Buğday sulamak için yağmurlamarı tarlaya serdik hazır yarın başlıyorum
yorgunum..çay içiyorum cidd*-*-*

S.A İyi geceler ahali.. Bu akşam Bozüyükten motorsikleti alıp getirdim, Şahin in bagajda, yarın Pejo 105 e bakım var, zor çalışıyo..:)Bi el atalım bakalım..

nailyetek link=topic=7169.msg387847#msg387847 date=1303596819' Alıntı:
S.A İyi geceler ahali.. Bu akşam Bozüyükten motorsikleti alıp getirdim, Şahin in bagajda, yarın Pejo 105 e bakım var, zor çalışıyo..:)Bi el atalım bakalım..
A.S
bizim şehire glmişin habermz yok ama bn merkezdenm şahine sığdımı bagajda üşümüştr oyüzden çalışmazdır :D

nailyetek link=topic=7169.msg387847#msg387847 date=1303596819' Alıntı:
aman abi bende benim mondial 125 UKT yi garajdan çıkardım yata yat akü bitmiş. Bu hafta içi ustaya götürüp zincir dişlilerini ve ön sol amosör patlamış onu yaptırcam ordan kemalpaşaya nikelaj kaplattırmaya gidicem bi gelcem gıcır gıcır yapçam gewuru güçç*-*

altansat link=topic=7169.msg387665#msg387665 date=1303583368' Alıntı:
Bügün Buğday sulamak için yağmurlamarı tarlaya serdik hazır yarın başlıyorum
yorgunum..çay içiyorum cidd*-*-*
orasi neresiymis öyle. bizim orda haftalardir yagmurdan gecilmiyor. bu sabah yine kar yagmis. ekinlerin durumu simdilik gayet iyi. yagislar haziran 15 e kadar ara ara sürse tam süper olacak. bu sene umutluyuz ekinden ama ambara girene kadar bisey denmiyor tabi...

nh_fıat link=topic=7169.msg387848#msg387848 date=1303596924' Alıntı:
A.S
bizim şehire glmişin habermz yok ama bn merkezdenm şahine sığdımı bagajda üşümüştr oyüzden çalışmazdır :D
2 hafta önce sizin city dedim.. Bozüyük te çok akrbamız var, devamlı gider geliriz.. Şahin in bagajda lpg tankı olmasına rağmen, yarısı dışarda falan getirdik..:)
rocky link=topic=7169.msg387849#msg387849 date=1303597033' Alıntı:
aman abi bende benim mondial 125 UKT yi garajdan çıkardım yata yat akü bitmiş. Bu hafta içi ustaya götürüp zincir dişlilerini ve ön sol amosör patlamış onu yaptırcam ordan kemalpaşaya nikelaj kaplattırmaya gidicem bi gelcem gıcır gıcır yapçam gewuru güçç*-*
Nikelaj işi bunda da varda, önce iyi bi temizlik, sonra boya yapmam lazım.. Baktım iyi olursa nikelajlarıda boyarım..:) İlhan 15 gündür meraktan yerdemi geziyo göktemi belli değil..:D

nailyetek link=topic=7169.msg387852#msg387852 date=1303597168' Alıntı:
2 hafta önce sizin city dedim.. Bozüyük te çok akrbamız var, devamlı gider geliriz.. Şahin in bagajda lpg tankı olmasına rağmen, yarısı dışarda falan getirdik..:)Nikelaj işi bunda da varda, önce iyi bi temizlik, sonra boya yapmam lazım.. Baktım iyi olursa nikelajlarıda boyarım..:) İlhan 15 gündür meraktan yerdemi geziyo göktemi belli değil..:D
toplayıp bitirince bi fotosunu koyda bi görelim şu yaramazı abi? :D

nailyetek link=topic=7169.msg387852#msg387852 date=1303597168' Alıntı:
2 hafta önce sizin city dedim.. Bozüyük te çok akrbamız var, devamlı gider geliriz.. Şahin in bagajda lpg tankı olmasına rağmen, yarısı dışarda falan getirdik..:)Nikelaj işi bunda da varda, önce iyi bi temizlik, sonra boya yapmam lazım.. Baktım iyi olursa nikelajlarıda boyarım..:) İlhan 15 gündür meraktan yerdemi geziyo göktemi belli değil..:D
kartal olaydı üşümezdi garibim yaşlanmıştır ztn o
bi gün merkeze glrsn buluşlm dicem ama senin ynında çocuk sayılırm :( ;D

rocky link=topic=7169.msg387849#msg387849 date=1303597033' Alıntı:
arada bi çalıştır garajda 10 dk fln akü bitmezdi kasımda koyup nisanda çalıştırırsan olacağı o :D

nh_fıat link=topic=7169.msg387857#msg387857 date=1303597565' Alıntı:
arada bi çalıştır garajda 10 dk fln akü bitmezdi kasımda koyup nisanda çalıştırırsan olacağı o :D
çalıştırdım zaten ama elektirik tesisatı bi bakım istiyo aküde eskiydi zaten.

arkadaşlar herkese iyi geceler saat 02 00 olmuş artık uyku vakti bay-*s bay-*s