En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Varsa işlerin altından kalkamayan geleyim yardıma ))) ama karşılıklı yazın mancar sulayacaz :)

selam herkese burda da kızdırıyo az atıştırıyo sonra tekrar sıcak okay abi sana da üzüldüm verimler düşük çıkmış :)
Ağır Abi link=topic=7169.msg395055#msg395055 date=1304628176' Alıntı:
Varsa işlerin altından kalkamayan geleyim yardıma ))) ama karşılıklı yazın mancar sulayacaz :)
aynen karşılık da istemiyorum ama balyada gelirlerse fena olmaz :D

Günaydın ahali hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hava parçalı bulutlu öğleden sonra yine yağmur var gibi bilm-*s

Ağır Abi link=topic=7169.msg395155#msg395155 date=1304657396' Alıntı:
Günaydın ahali hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hava parçalı bulutlu öğleden sonra yine yağmur var gibi bilm-*s
muhtarim dana yi iyi uysallaştirmışsin:) 2gündür geceli gündüzlü yağıyor hala devam ediyo

Ağır Abi link=topic=7169.msg395083#msg395083 date=1304629263' Alıntı:
Adana fuarı mükemmelmiş dört dörtlükmüş haberlerini aldım gidebilsek keşkem bay-*s
Adana fuarına Nh den sponsorlu (araba dahil) davet geldi 2 kişilik yoğunluktan ben gidemedim ama Babamı gönderdim ilk gün gezmişler fuarı açık alanda.

ahali selamlar cöö-*s ??*-s valla izmir şubat ayına geri döndü son bir saate soğuk rüzgar ayaz ne dersen de artık :S

ekoç link=topic=7169.msg395209#msg395209 date=1304665172' Alıntı:
ahali selamlar cöö-*s ??*-s valla izmir şubat ayına geri döndü son bir saate soğuk rüzgar ayaz ne dersen de artık :S
A.selam.. siz yine iyisiniz, bizimki zemheriden kalma.. Mısırlara iyi bak, biz heralde ekemiyecez, çeltikci olacaz gibi.. Kapını çalabiliriz, slaj için..:D
S.A. hayırlı cumalar..Hava kapalı, Ocak ayı gibi, Şubatta tarla sürmüştüm, Mayısta tarladan geçmeye cesaret edemiyoruz..:)

Nassiniz ahali. Umarim herkesin keyfi yerindedir. Almanya sabahlari cok soguk olmakla öglene dogru isinmaya basliyor. Haftalardir damla düsmedi, ona ragmen ekinler acayip, kanolalar cicek dökmeye basladi, pancarlar 2 hafta önce ekildiydi simdi 3 4 yaprak olmuslar...Hafta sonu bisikletle bi tur yapip biraz resim cekeyim diyorum...

satocan58 link=topic=7169.msg395441#msg395441 date=1304691994' Alıntı:
Nassiniz ahali. Umarim herkesin keyfi yerindedir. Almanya sabahlari cok soguk olmakla öglene dogru isinmaya basliyor. Haftalardir damla düsmedi, ona ragmen ekinler acayip, kanolalar cicek dökmeye basladi, pancarlar 2 hafta önce ekildiydi simdi 3 4 yaprak olmuslar...Hafta sonu bisikletle bi tur yapip biraz resim cekeyim diyorum...
İyilik çok şükür, bizimde erikler çiçek döküyor, sert bir rüzgar hakim, kar yağdı yağacak.. don-*s çlş-*-s çlş-*-s
68cerran68 link=topic=7169.msg395447#msg395447 date=1304692805' Alıntı:
A.selam..
altansat link=topic=7169.msg395531#msg395531 date=1304700215' Alıntı:
bol yağmurlu bir akşamdan merhaba
Hadi yüzünüz gülsün biraz, hayırlı bereket olsun..
Bu arada s.a.

nailyetek link=topic=7169.msg395296#msg395296 date=1304671333' Alıntı:
A.selam.. siz yine iyisiniz, bizimki zemheriden kalma.. Mısırlara iyi bak, biz heralde ekemiyecez, çeltikci olacaz gibi.. Kapını çalabiliriz, slaj için..:D
S.A. hayırlı cumalar..Hava kapalı, Ocak ayı gibi, Şubatta tarla sürmüştüm, Mayısta tarladan geçmeye cesaret edemiyoruz..:)
kapımız her zaman açık amaaaa.. bizde pirinç isteriz... baldo olsun zuha-*-s zuha-*-s

slm arkadaşlar dün gece başlayan yağmur sabah saat 10 a kadar şimdide hava kapalı her an başlaya bilir ..