En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

satocan58 link=topic=7169.msg402072#msg402072 date=1305657442' Alıntı:
Asil bunu getir nail abi.))) Hacimmet paylasmis facede, bayildim resmen yaw....

Bahar Gelsin Şu Dağlara Gideyim

Türküyü söyleyen kardeşin adı Metehan POLAT. Erzurum Oltu 'lu galiba. Aşağıdaki linkten bir de kömür gözlümü dinleyin kendisinden. Youtube 'da bulamadım videoyu.

http://facebookvideoindir.gen.tr/kucuk-asik-metehan-polat-komur-gozlum-kamera-d-murat-hq.html

:D gelin bea size çiğ köfte pasta börek çörek baklava sulu yemek kebap her tür yemeği tatlıyı tuzluyu yaparım :D

gündüz siteye girdim 2 dk pc başındayım sonra bahçede motoru yıka arabayı yıka civcivlere dadanan kargaya pusu at snip-*-s havalı tüfeği tamir et falan günü böyle geçirdim akşamda sitede muhabbet vardır diyodum kimsecikler yok galiba :S

doganbey1 link=topic=7169.msg402278#msg402278 date=1305667278' Alıntı:
:D gelin bea size çiğ köfte pasta börek çörek baklava sulu yemek kebap her tür yemeği tatlıyı tuzluyu yaparım :D

hey maşallah ne hünerler varmış sende doğan helal olsun alk-*s bizde makarna yve her türlü yumurta-sucuk yemekleri itina ile yapılır zuha-*-s

bu aksam gece vardıyesıne ben mı kaldım sadece yahu kız-*sw ıyı uykular ahalı ,RTC TARIM nobette ok-*-s