En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Site sakinleri uyudu la bende tv de dizi mi buldum ne zamandır izleyemiyodum valla Behzat Ç. Bir ANGARA Polisiyesi adamların muhabbet kaynak la ;D

Ertaç geçmiş olsun beyaw..:D Üzülme çizikleri gideren kalemlerden alırız hallederiz..:)
Hacımmet; TT 55 in hayırlı olsun, geç teslim olacaksa buradaki bayiden de çözeriz işi..:)

s.a ertaç abi geçmiş olsun :)
hacımmet abi :) nh bayisi olman şart oldu :D bi çanta daha vesnler onu bana yolla :D
nail abi o kalemler işe yaramıyo yıkadımı geçiyo

Kçük bir bilgisayar sorunundan sonra yine buradayım S.a.
Kim traktör aldı hayırdır anlamadım yaw :S

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg402851#msg402851 date=1305755768' Alıntı:
Kçük bir bilgisayar sorunundan sonra yine buradayım S.a.
Kim traktör aldı hayırdır anlamadım yaw :S
H.g. Alyy.. Hacımmet almış traktör..

Tabi önce kralı evermek lazım ama erken evlenenle erken yol alan pişman olmazmış. Atasözlerine kulak asmak lazım. :D

Holland link=topic=7169.msg402886#msg402886 date=1305759342' Alıntı:
Tabi önce kralı evermek lazım ama erken evlenenle erken yol alan pişman olmazmış. Atasözlerine kulak asmak lazım. :D

:D Atalarımız demiş ne de olsa :D ama bizimkini biliyon bu arlar isyanlar da :D bi kraliçe bulup sakinleştirmek gerekiyor arayış içerisindeyiz :)

Hayırlısı olsun hacım, ne gibi bişey düşünüyonuz acep bi ipucu virsen. :D

Atasözünü de kondurdun imzaya. :D

Holland link=topic=7169.msg402888#msg402888 date=1305759672' Alıntı:
Hayırlısı olsun hacım, ne gibi bişey düşünüyonuz acep bi ipucu virsen. :D

Kçük bişi ya Gübre ilaç getir götür işine baksın diye :) Babam 135 alalım dedi evin önüne koymam dedim. 240s Aldırcem disk fren modeli varmış onlar dan bu aralar araştırıyoruz hayırlısı artık :D

135 ' in devri geçti yaw yaşlandı artık onlar, bir de ufak makine ki tümden sıkıntı çıkarır. Ama 240S efsanedir, temiz bişey bulursanız hiç kaçırmayın. Sıfırı da var galiba 240 ' ların.

Holland link=topic=7169.msg402890#msg402890 date=1305759876' Alıntı:
135 ' in devri geçti yaw yaşlandı artık onlar, bir de ufak makine ki tümden sıkıntı çıkarır. Ama 240S efsanedir, temiz bişey bulursanız hiç kaçırmayın. Sıfırı da var galiba 240 ' ların.

Giderken devrilecek gibi gidiyor. aman :D 240s daha geçen hafta akrabamız antalya da fuar dan sıfır aldı geldiler UZEL 29 bin tl miydi o civarda hala daha üretimi devam ediyor.Bizim için daha iyi olacak Mazot konusunda.