En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg402932#msg402932 date=1305762484' Alıntı:
Tofaş evin önüne bi gelsin :D neler olacak o zaman gör asıl isyan o zaman işte :D :D
zuha-*-s ally ' nin lastikleri :D bi zmnlar müslümün jletleri vardı :D
Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg402933#msg402933 date=1305762536' Alıntı:
Elimizn altında olanlar iyi Koltuğn altında olan sorun yapmasın :D ;D :D
zararı olmaz merak etme :D ama kademe olan vites aşırı derecede sert bizmkinin :D
levye düz yandan gelmiyo geçen pederin elinde kalmış çok sallanıyodu allttaki vidalar çıkmış tarlada :D
1 2 3 4 çok rahat :D

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg402927#msg402927 date=1305762260' Alıntı:
: ' ( cçr-*-s o kadar da açımazıs değildir yaw alır inş sen de istedğine kavuşrsn hacım :)

İnşallah kardeş bakalım, bu yaz forumda 'SONUNDA ALDIRDIM İŞTE YENİ T480' diye bir konu görürsen bil ki o konuyu açan benim. :D

Aleyküm selam. Muhtaeım her yerden bu Lale çıkıyo :D Bu forbidden olayıda ondan kaynaklanıyodur. Ulan laleeeee :D
Ergun abey nassın eyimin ?
Lalecim sen TOFAŞK ı bırak ehliyet al ilk önce :D :D sen arabaya bin ben şikayet edecem çevreye zarar veriyo diye :D bağlasınlar arabanı :D
Ahmed abey gel seninle tt 50 alalım bea :D bakarsın bende slajlık ekersem ara işlerr için tümocan fazla olur :D sen benm dedeyi kandır bende senin pederi :D

Ağır Abi link=topic=7169.msg402940#msg402940 date=1305788613' Alıntı:
S.a hayırlı sabahlar hayırlı günler gece forbidden olmuşuz suçlular kim bakalım :)
özür*-* muhaa*-*- dün gece fazla kaptırdık :D bi baktık fobbidden olduk :D

nh_fıat link=topic=7169.msg402986#msg402986 date=1305799352' Alıntı:
özür*-* muhaa*-*- dün gece fazla kaptırdık :D bi baktık fobbidden olduk :D

Yönetim olarak biz ceza vermeyelim kendi cezaanızı kendiniz verin biz karışırsak kötü olur )))

Aşağıdaki cezalardan herhangi birini ' de seçebilirsiniz:

Site yönetimine ait yönetici odalarını temizlemek
wc temizliği
mülkiyeti siteye ait olan konya ovasında bulunan 250000 m2 araziyi bir çift öküz vasıtasıyla sürmek :)
Yine siteye ait olan bursa karacabyde bulunan İNEK çiftliğinde elektiriklerin kesilmiş olması nedeniyle 1000 baş süt ineğinin sabah aksam sağımını yapmak
_____________ DUYURULUR ____________________

S.a. pancar çapasından geldim herkese merhaba :)
Dün gece kaptırmışız sanki Forbidden oldu :)
Lale çıkıp durma olum aradan :D

Ağır Abi link=topic=7169.msg403006#msg403006 date=1305802111' Alıntı:
Yönetim olarak biz ceza vermeyelim kendi cezaanızı kendiniz verin biz karışırsak kötü olur )))

Aşağıdaki cezalardan herhangi birini ' de seçebilirsiniz:

Site yönetimine ait yönetici odalarını temizlemek
wc temizliği
mülkiyeti siteye ait olan konya ovasında bulunan 250000 m2 araziyi bir çift öküz vasıtasıyla sürmek :)
Yine siteye ait olan bursa karacabyde bulunan İNEK çiftliğinde elektiriklerin kesilmiş olması nedeniyle 1000 baş süt ineğinin sabah aksam sağımını yapmak
_____________ DUYURULUR ____________________
odaları tmzlemek trchmdir.. zuha-*-s oap*-s

eyyyyy insanlar ... merhabalar ... bu forbidden olmak ne oluyor .. ben bukonularda biraz geriyimde :) muhabbeti okudum kendiim fransız hissettim ....

Merhaba Okay abi. Merhaba diğer abiler ve arkadaşlar, dün gece ne güzel muhabbet ediyoduk site göçtü. :D

OkayKANGAL link=topic=7169.msg403025#msg403025 date=1305803061' Alıntı:
eyyyyy insanlar ... merhabalar ... bu forbidden olmak ne oluyor .. ben bukonularda biraz geriyimde :) muhabbeti okudum kendiim fransız hissettim ....

Merhaba okay abi...
Forbidden : Sitede çok yorum yapılır sa çok yüklenirsek Kısa süreli bi göçme oluyo kapanıyor yani. Gece gitti sabah geldi mesela

OkayKANGAL link=topic=7169.msg403025#msg403025 date=1305803061' Alıntı:
zuha-*-s dn gece site sarhoş oldu fazla yklendk yere düştü bayıldı sabah ayılmış :D gece baya baktm ama fobbdende duruodu en son 4 te