En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Iyi aksamlar benim ahali...Nasiliz insallah. Almanya sonunda yagmura kavustu...Bugdaylar perisan durumda, cicek acmislar ckotan, kelle atmislar ama yagmur görmedikleri icinmi nedir cok seyrek ve cok düzensiz. Cilek tarlalari acilali 2 gün oldu ama bugün gittim yarim saatte 2 kiloyu zor topladim. Adamlarda sistem süper. Kilosu 2,50 den gir tarlaya topla. Yiyebildigin kadari bedava, götürecegine para ödüyosun. Bu sekilde adam hem toplama masrafindan kurtuluyo hemde millet zevk icin gidip kendi cilegini kendisi topliyo, hemde marketten daha uyguna..

[size=36pt]ŞAMPİYON FENERBAHÇE[/size]

*098*- *098*- *098*- *098*- *098*- *098*- güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s

Ağır Abi link=topic=7169.msg405344#msg405344 date=1306090597' Alıntı:
[size=36pt]ŞAMPİYON FENERBAHÇE[/size]

*098*- *098*- *098*- *098*- *098*- *098*- güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s alk-*s
Mac bittimi. Sakadir o yaw...Bekleyin hele....Gecen senenin aynisidir. ;D ;D ;DHaydi hayirli olsun bakalim...Birde kupa almayi basabilseniz tam olacak..Sahi hasan sen hic FB taraftarligi hayatinda Türkiye kupasi gördümü...

S.a. herkese iyi akşmlar Galatasaryadan ümidi kesmiştik zaten Fener de tebrikler. Küme düşmediğimize Şükür :D

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg405401#msg405401 date=1306093395' Alıntı:
S.a. herkese iyi akşmlar Galatasaryadan ümidi kesmiştik zaten Fener de tebrikler. Küme düşmediğimize Şükür :D
a.s ve s.a aynen meslektaş beterin beteri vardır bırakalımda halimize şükredelim :D

Kafamızı şişirdiler 2 saattir korna sesiyle. :( Caddeler kaynıyo, bağıran çağıran ıslık, düdük çalan, korna sesi derken gürültüden tv ' nin sesi duyulmuyo..

rocky link=topic=7169.msg405407#msg405407 date=1306093672' Alıntı:
a.s ve s.a aynen meslektaş beterin beteri vardır bırakalımda halimize şükredelim :D
A.s. yani şükür şükür seneye ne olacağı belli olmaz :D
Holland link=topic=7169.msg405409#msg405409 date=1306093745' Alıntı:
Kafamızı şişirdiler 2 saattir korna sesiyle. :( Caddeler kaynıyo, bağıran çağıran ıslık, düdük çalan, korna sesi derken gürültüden tv ' nin sesi duyulmuyo..
:D Çık Bas gayarı fenerinize de size de ama ondan sonra kaç olacaklar :D hu huuuuu ;D

Öyle bişey yaparsam gözümü hastanede açarım hacım ama bi T7070 ' im olsaydı dalardım aralarına. :D

Holland link=topic=7169.msg405417#msg405417 date=1306094093' Alıntı:
Öyle bişey yaparsam gözümü hastanede açarım hacım ama bi T7070 ' im olsaydı dalardım aralarına. :D

:D 480 ile dal hacı napcan 7070 i :D fare gibi kaçarsın ama kaldırıp atarlarsa karışmam :D

Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg405418#msg405418 date=1306094179' Alıntı:
:D 480 ile dal hacı napcan 7070 i :D fare gibi kaçarsın ama kaldırıp atarlarsa karışmam :D

Yok hacım 480 işi yaş iş, maazallah kaldırır atarlar dediğin gibi, bu iş için 7070 ten aşağısı kurtarmaz. :D

T480 iide tuttlar mı seni koparırlaz mazallah :D 7070 kapıları kitle aç şarkıyı ver gazı gitsin :D gelen gelsin yiyorsa :D

s.a yorgun ve üzüntülü bir günden merhaba . köyden geldm aydınlara gübre attık 25 dönüm kadar 2 kişi ..
öğleden sonra tarladayken 10 sıra kalmışken telefon geldi babanemin babası ölmüş.. :( ordan köye cenaze işleri misafirler kave çay dağıtma toplama akşamakadar sürdü saat 7de cenazeyi gömdük ...
tokmıkcı dün gece beni aramışın yalnızmı kaldın koca sitede :D köydeydim :( sitedeydim zil çaldı bi baktm hacı gelmiş hade köye saya saya köye gttm

A.slm s.a başınız sağolsun allh sabır versin hayırlı sabahlar hayırlı günler pancar çapasına başladık