En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

herkese hayırlı geceler akşamdan beri iktisat çalışıyorum çalışmayada devam edicem pazartesi ve salı makro iktisat insan kaynakları mesleki yabancı dil ve istatistik olmak üzere 4 sınavım var makro iktisatı 3 yıldır geçemiyorum bu sene kesin geçmem lazım karış-*-s karış-*-s karış-*-s

ertac sahın link=topic=7169.msg408503#msg408503 date=1306562271' Alıntı:
a.s. muhtar .. sagolasın son 6 gunum kaldı usak ta ama ...

Desene artık senide kaybediyoruz : ' ( köyde net yok kimbilir ne zaman gelirsin buraya artıkım :(

Ağır Abi link=topic=7169.msg408504#msg408504 date=1306562429' Alıntı:
Desene artık senide kaybediyoruz : ' ( köyde net yok kimbilir ne zaman gelirsin buraya artıkım :(

bır care bakacaz o ıse muhtar .. yazlık uc aylık paketler var .. cagrı kayıp dogancan kayıp bır de ben gıderım ohhhh zuha-*-s zuha-*-s

ertac sahın link=topic=7169.msg408506#msg408506 date=1306562559' Alıntı:
bır care bakacaz o ıse muhtar .. yazlık uc aylık paketler var .. cagrı kayıp dogancan kayıp bır de ben gıderım ohhhh zuha-*-s zuha-*-s

Kiliti vururuz kapıya artıkım :(

Patates ekmekte bu hafta yalan oldu hava simsiyah oldu ve merkezde yoğu bir yağış başladı. Çatılardan akan su borulara sığmıyor

S.a. trakkulüp insanları.. Mısır ekeceğim yerlere 1 kat kazayağı çektim..:( Hava yine yağdı, yağacak.. Dün de yağış geçişi olmuştu..:)

s.a ....hayırlı akşamlar trakkulüp gençlik izmir çok fırtınalı şiddetli yağmurla boğuşuyor bakalım mısırların karıklarını nasıl çekeceğiz

Iyi aksamlar millet. Hava almanyada bozacak gibi. Bahceden erken geldim bugün. Coluk cocuk orda. Yagmur yazmaz insallah...

cümleten iyi akşamlar.. hava durumu burdada sağnak yağışlı..evin önü göl oldu yine :). bende kuş darısı ekecem ama yağıştan kıpırdayamadık..hayırlısı inşallah..

S.a iyi geceler nerden gittim şu kütahyaya şety*-* yine yağmur yağdı buralara :)