En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

GENÇ EYMIRLİ link=topic=7169.msg414182#msg414182 date=1307616372' Alıntı:
her zaman beklerim:) demlik simsiyah oldu ateşten :) hiç bi yerin çayı tutmuyo arazide denlenen çayı:)
bilmezmiyim o çayın tadını hele o közde şimdi bide mantar olacak şöyle tuzlayıp sulu sulu ne var baöyle çobanlık yapmaya internet çay doyumsuz manzara rap*-*

keykubat link=topic=7169.msg414189#msg414189 date=1307616761' Alıntı:
bilmezmiyim o çayın tadını hele o közde şimdi bide mantar olacak şöyle tuzlayıp sulu sulu ne var baöyle çobanlık yapmaya internet çay doyumsuz manzara rap*-*
zuha-*-s zuha-*-sdayı canınızı çektirmeyimde mantar da buldum ama bugün pişirmedim:) ayrıca benim teşkilat iyi 1haftaya yakın yemek tarzı şeyler yapıyodum bugün tembellik var üstümde sadece çayla idare ettim.

S.A ben geldim hava çooookkk sıcak şu çobancılık nasıl birşey birde bize öğretin beceremedik biz tez diplomayı aldık :)

Ağır Abi link=topic=7169.msg414206#msg414206 date=1307620907' Alıntı:
S.A ben geldim hava çooookkk sıcak şu çobancılık nasıl birşey birde bize öğretin beceremedik biz tez diplomayı aldık :)

havalar burada da ısındı iyice hasan ... bende şimdi dışarıdan geldim yandım .... ama akşamları burası bildiğin güz ayları gibi soğuk oluyor ...

Muhtar pek de iyi bişey değil heveslenme boşver tek iyi yani bu saydıklarım:)çoban; sabah erken kalkan, güneşin altında, yağmurun altında, karın altında, sıcaktan eli yüzü yanan, bokun sidigın içinde kalan, elinde deynek, belinde silah, ayakkabı ile fotel arasına sıkıştırılmış bi varlıktır. Pek iyi olmadıya biraz özetledik. Çobancılıgi 2 hafta da öğrenirsin muhtar. Bizim buraya gel. Bende biraz yatiyim:). Olmaz mi

Ağır Abi link=topic=7169.msg414206#msg414206 date=1307620907' Alıntı:
a.s muhtar .. dun yıne cavdar cekmeye gıttım .10 dekar yerın cavdarıını cekene kadar kollarım yanık ıcınde kaldı :D amele yanıgı kacınılmaz karış-*-s

ertac sahın link=topic=7169.msg414221#msg414221 date=1307622716' Alıntı:
a.s muhtar .. dun yıne cavdar cekmeye gıttım .10 dekar yerın cavdarıını cekene kadar kollarım yanık ıcınde kaldı :D amele yanıgı kacınılmaz karış-*-s

Kim dedi sana atlet ile sıcağın altında çavdar çek diye kolunda yanar ............ zuha-*-s zuha-*-s

Ağır Abi link=topic=7169.msg414285#msg414285 date=1307643314' Alıntı:
Kim dedi sana atlet ile sıcağın altında çavdar çek diye kolunda yanar ............ zuha-*-s zuha-*-s
senın cobanlık gıbı benım de cavdar macerası kısa surdu .. ıkımızde de ufak hasarlar var zuha-*-s zuha-*-s

ertac sahın link=topic=7169.msg414289#msg414289 date=1307644023' Alıntı:
senın cobanlık gıbı benım de cavdar macerası kısa surdu .. ıkımızde de ufak hasarlar var zuha-*-s zuha-*-s

işte bu konuda haklısın ok-*-s ok-*-s

ertac sahın link=topic=7169.msg414529#msg414529 date=1307707778' Alıntı:
yagmur mu yagacak dolu mu ? beklıyoruz .. bu sıcagın sonu hayır olsun ..
bizde hava iyice değişti, hava durumuna göre yaklaşık 1 saat sonra yağış başlıyor ve 4 gün süresince aşırı yağış
gösteriyor.İstanbul da başlamış yağmaya, inşallah hayırlı yağış olur.

Merhabalar herkese.

Dışarıda bardaktan boşlarıcasına yağmur yağıyor ve dolu kısa bir video çektim.