En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a..iyi akşamlar, güzel ülkemin cefakar çiftçileri nasılsınız.. Bizde hava ve havadislerin pek neşesi yok..:)

biz 1-2 gün sonra arpa hasadına başlarız kısmetse, buğday ve arpalar iyide ayçiçekler pek iç açıcı değil.

selamünaleyküm. nail abi bizim burada bugün bayağı kuvvetli yağmur yağdı sizin o taraftada varmı yağmur bağları hastalıktan kurtaramıcaz ya bu gidişle tam ben göztaşıyı attım bugün yerden çıkmadan yağmur bastırdı yıkadı bi anlamı kalmadı....

nailyetek link=topic=7169.msg417851#msg417851 date=1308257028' Alıntı:
S.a..iyi akşamlar, güzel ülkemin cefakar çiftçileri nasılsınız.. Bizde hava ve havadislerin pek neşesi yok..:)
A.S.Nail kardeş cümleten arkadaşlar valla neşesi yok milletin domatesleri pamukları bitirdi akşam üzeri yağan çok şiddetli rüzgarlı yağmur bende domates pamuk yok ama tüm arkadaşlarımın var gerçekten çok kötü üzülüyorken birde 32 krş çiğ süt konusu açılmış temelli tadı kaçtı : ' ( : ' ( ama bunada şükür bils-*-

bartu link=topic=7169.msg417853#msg417853 date=1308257236' Alıntı:
biz 1-2 gün sonra arpa hasadına başlarız kısmetse, buğday ve arpalar iyide ayçiçekler pek iç açıcı değil.
Hadi hayırlı hasatlar..
Ally TOKMAKCI link=topic=7169.msg417854#msg417854 date=1308257259' Alıntı:
S.a. herkese iyi akşmlar :)
a.selam..
Ahmet745 link=topic=7169.msg417857#msg417857 date=1308257589' Alıntı:
selamünaleyküm. nail abi bizim burada bugün bayağı kuvvetli yağmur yağdı sizin o taraftada varmı yağmur bağları hastalıktan kurtaramıcaz ya bu gidişle tam ben göztaşıyı attım bugün yerden çıkmadan yağmur bastırdı yıkadı bi anlamı kalmadı....
A.selam.. Ahmet, bizde yağmursuz gün sayısı 2 ayda 10 gün anca çıkar..:) Arada da dolu yokluyo, askerliğin bitmesini beklemedim şu yazı beklediğim kadar.
atabey link=topic=7169.msg417858#msg417858 date=1308257623' Alıntı:
as iyi akşamlar trakkulüplü arkadaşlar
iyi akşamlar..

iyi akşamlar sayın trakkulup ailesi inşallah yarın tekirdağ kiraz festivali traktör standı fotorafları ile burdayım yine.. .. *098*- güçç*-* kom*-*

ekoç link=topic=7169.msg417864#msg417864 date=1308257902' Alıntı:
A.S.Nail kardeş cümleten arkadaşlar valla neşesi yok milletin domatesleri pamukları bitirdi akşam üzeri yağan çok şiddetli rüzgarlı yağmur bende domates pamuk yok ama tüm arkadaşlarımın var gerçekten çok kötü üzülüyorken birde 32 krş çiğ süt konusu açılmış temelli tadı kaçtı : ' ( : ' ( ama bunada şükür bils-*-
Zor şartlarda mısır ektik, çıkmışlar diye sevinmiştim, onlarıda bişey kesmiş. tam toprağın üzerinden, ona ilaç düşünürken dünkü dolu ve yağmurda benim sıraları sel almış..:) Vaz geçtim ilaç neyn yapmıyacam, eko denge bozulmasın..Arpalar hakkaten inaılmayacak kadar güzeldi, onblarda doludan nasiplenmişler, kısaca çırpılmışlar..:) Hayvanlar da salak oldu 1 akşam dışarda 1 akşam ahırda.....Terki diyar eyliyecem buraları böyle giderse.. Hani biz söz vardır.. ' Memleketinde sumu çıktı.? ' diye.. aynı durumdayız..

nailyetek link=topic=7169.msg417865#msg417865 date=1308257951' Alıntı:
Hadi hayırlı hasatlar..a.selam..A.selam.. Ahmet, bizde yağmursuz gün sayısı 2 ayda 10 gün anca çıkar..:) Arada da dolu yokluyo, askerliğin bitmesini beklemedim şu yazı beklediğim kadar.iyi akşamlar..
sorma abi traktörün birinin arkasından ilaç tankerini çıkaramadım 5 günde bi ilaç ama yine bağlarda mildiyö var yine yağmurdan zeytinlerin ilacını atamadım zamanı geçti 400 ağaç duble tam verim zamanında bi şeftali bahçem kurudu bereket bizim buraya o kadar hasar vermedi gürsu tarafı berbat olmuş ele alınır armut ve şeftalileri kalmamış adamların hiç allah bu sene sonumuzu hayır etsin...

nailyetek link=topic=7169.msg417867#msg417867 date=1308258221' Alıntı:
Zor şartlarda mısır ektik, çıkmışlar diye sevinmiştim, onlarıda bişey kesmiş. tam toprağın üzerinden, ona ilaç düşünürken dünkü dolu ve yağmurda benim sıraları sel almış..:) Vaz geçtim ilaç neyn yapmıyacam, eko denge bozulmasın..Arpalar hakkaten inaılmayacak kadar güzeldi, onblarda doludan nasiplenmişler, kısaca çırpılmışlar..:) Hayvanlar da salak oldu 1 akşam dışarda 1 akşam ahırda.....Terki diyar eyliyecem buraları böyle giderse.. Hani biz söz vardır.. ' Memleketinde sumu çıktı.? ' diye.. aynı durumdayız..
valla kardeşim Allahtan ümit kesilmez amabi gerçek hakikaten KÜTAHYANIN PINARLARI dolu akıyor busene ??*-s :S

ekoç link=topic=7169.msg417870#msg417870 date=1308258432' Alıntı:
valla kardeşim Allahtan ümit kesilmez amabi gerçek hakikaten KÜTAHYANIN PINARLARI dolu akıyor busene ??*-s :S
Ergun.. tabiki ümidim hala devam ediyor ve de etmek zorunda..Fakat hevesim kaçtı, birde szin oralarda yetişen bal otu varmış; ' Faselya ' nedir ne değildir bilirmin.. :S
Bu gün fiğlere bakmaya gelen ziraatci arkadaş çok meraklı ve çalışkan biri, nsözleşmeli çiftçilik yapalım senle Kütahya belediyesi ile işbirliğ yaparak dedi. Valla bilemiyorum..

Pancarda 1 günlük işim vardı yağmur dolu derken 1 haftadır bitmedi akşamda babam arabayla Ankaraya gitmişti ışıklarda gelmiş körün biri ön sol kapıya vurmuş sop-*-sa duva*-*0 gelde uyu şimdi kız-*sw

anayurtlu link=topic=7169.msg417882#msg417882 date=1308260396' Alıntı:
Pancarda 1 günlük işim vardı yağmur dolu derken 1 haftadır bitmedi akşamda babam arabayla Ankaraya gitmişti ışıklarda gelmiş körün biri ön sol kapıya vurmuş sop-*-sa duva*-*0 gelde uyu şimdi kız-*sw
geçmiş olsun babanda bişi yokya kaza olabilir ...
önemli olan can sağlığı