En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

buğra link=topic=7169.msg423681#msg423681 date=1309940089' Alıntı:
s.a. hayırlı sabahlar
a.s ayırlı sabahlar.ben bu kılavyedei h tuşunu kıracam kız-*sw

S.a Tünaydın trakkulüp, MF nin hastasıyım, patlamış traktör lastiğinin ustasıyım.:) Foruma selam, öğle sonu nadasa devam..:D

S.a trakkulup,giremiyoruz işten güçten özledim buranın muhabbetini,biçer kapıda bekliyo tarlalar daha yaş hafta sonu en geç hafta başı biz de başlarız işlemeye

S.a ağalar iyi akşamlar hayvanlar bana bakar ben gider hayvancıklarımın yanına gece görüşürük artıkım

S.a. iyi akşamlar trakkulüp insanları,
Aman hamam tasıda naylondan,
Yeni yeni geldim nadastan..

mustafagursacli link=topic=7169.msg423868#msg423868 date=1309978393' Alıntı:
bu tarımın en zor işi nadas........
Tav olduğu zaman, keyf alırsın, keşke biraz daha olsa dersin..Lakin tavı kaçırmışsan, yandın ha yandın..

nailyetek link=topic=7169.msg423875#msg423875 date=1309979313' Alıntı:
Tav olduğu zaman, keyf alırsın, keşke biraz daha olsa dersin..Lakin tavı kaçırmışsan, yandın ha yandın..
abi nadastan keyfi cd çalarlı klimalı ergonomik çift çeker traktörlerle yapanlar alıyor .....bizler cefasını çekiyoruz

mustafagursacli link=topic=7169.msg423898#msg423898 date=1309982953' Alıntı:
abi nadastan keyfi cd çalarlı klimalı ergonomik çift çeker traktörlerle yapanlar alıyor .....bizler cefasını çekiyoruz
))) coh hos olüyör mustafa yaw.)))insallah sende binersin birgün turuncu 4x4 klimali ergonomik moturuna.

satocan58 link=topic=7169.msg423900#msg423900 date=1309983275' Alıntı:
))) coh hos olüyör mustafa yaw.)))insallah sende binersin birgün turuncu 4x4 klimali ergonomik moturuna.
ya taaa elin Alamanyasından yapılan şu duaya amin amin denilmezmi.......

s.a hayırlı geceler anlş-*s millet bugün azcık eğlenivedik gari bizim ziraat odası ( bayındır) gökhan güneyle bizim armağanı sop-*-sa ( yani bülent ersoy hanımın eski kocasını ) getirevemişle gari onları seyrettik bozkurtlamızı döktük zuha-*-s zuha-*-s

s.a günaydın trakklüp
hayırlı işler hayırlı sahahlar
bu arada dün akşam kazayağı ile ikilediğim nadaslarım tekrardan otlanmaya başlamış, dün akşam işten çıkınca 13 dekarı üçledim.