En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

nailyetek link=topic=7169.msg427871#msg427871 date=1311367046' Alıntı:
Net kesilince; tekrar bağlanmak için öyle formüller geliştirdik ki, gülmekten karnınıza ağrı girer.. ;D ;D
biz telefon çaldırma telesekretere ana bacı sövme kabloları üfleyip takma vb işte anlat biraz nail abi uykumuz kaçsın

mf_ford link=topic=7169.msg427872#msg427872 date=1311367104' Alıntı:
biz telefon çaldırma telesekretere ana bacı sövme kabloları üfleyip takma vb işte anlat biraz nail abi uykumuz kaçsın
GSM de çekmiyoki bizde, telefonu çaldırsak, iletişimin bittiği yerdeyiz anlıyacağın.. Bizim köye gelen arkadaşlar şahit oldular.. :(

nailyetek link=topic=7169.msg427876#msg427876 date=1311367201' Alıntı:
GSM de çekmiyoki bizde, telefonu çaldırsak, iletişimin bittiği yerdeyiz anlıyacağın.. Bizim köye gelen arkadaşlar şahit oldular.. :(
vah abi teknolojiden bayağı mahrum bırakmışlar sizi : ' (

mf_ford link=topic=7169.msg427878#msg427878 date=1311367309' Alıntı:
vah abi teknolojiden bayağı mahrum bırakmışlar sizi : ' (
Yine de en iyisi net.. telefonlar çalışmasada bazen bize kıyak geçiyolar net oluyo bari..:D Allah tan köy tenha, gece telefon direklerini sallıyorum bazen netin gelmesine fayda ediyo..:) Yoksa görseler delirmiş garibim derler.. ;D zuha-*-s

nailyetek link=topic=7169.msg427882#msg427882 date=1311367494' Alıntı:
Yine de en iyisi net.. telefonlar çalışmasada bazen bize kıyak geçiyolar net oluyo bari.. :D Allah tan köy tenha, gece telefon direklerini sallıyorum bazen netin gelmesine fayda ediyo.. :) Yoksa görseler delirmiş garibim derler.. ;D zuha-*-s
krala bağlayıp sök yerini değiştir ;D .belki faydası olur

Günaydinlar ahali...Ne sicagi be malkarali, sivas donuyo,)))böyle giderse ekinler yetmiyecek. biraz sicak olsa 1 haftalik isi var ama oda biz ugramadi daha, herkes sicaktan sikayetci, biz soguktan...sivas isinana kadar küresel isinmaya devam....

Isınır Isınır demek ki zamanı gelmemiş, büyük memleket işte bir taraf kavruluyor bir taraf soğuktan şikayetçi, yiğitler diyarına selam olsun.

satocan58 link=topic=7169.msg427945#msg427945 date=1311406222' Alıntı:
Günaydinlar ahali...Ne sicagi be malkarali, sivas donuyo,)))böyle giderse ekinler yetmiyecek. biraz sicak olsa 1 haftalik isi var ama oda biz ugramadi daha, herkes sicaktan sikayetci, biz soguktan...sivas isinana kadar küresel isinmaya devam....
biz burda yanıyoz.burdan biraz hava gönderelim oraya biz soğuyalım siz ısının :D

İyi geceler herkeslere.Bir türlü yatamıyorum bu sıcak yaz günlerinde de bir türlü uyku tutmuyor köyde olsak açık havada yatardım romorkun içinde 5 dk uyurdum sabah güneşin sıcağı vurdumu yüzüme uyanırdım isyanlardayım uyku düzenimi bozuyor bu şehir benim. :)

a. slm millet herkese hayırlı günler işlerinizde allah kolaylık versin çoğunuz maşallah harmanları bitirdiniz bize daha biçer gelmedi bekliyoruz

S.a a.slm ahali balya yuvarlamadan geliyorum bana iyi uykular uyk-*-s size hayırlı işler kolay gele bilm-*s

Ağır Abi link=topic=7169.msg428150#msg428150 date=1311488606' Alıntı:
S.a a.slm ahali balya yuvarlamadan geliyorum bana iyi uykular uyk-*-s size hayırlı işler kolay gele bilm-*s
s.a muhtar iyi uykular bende tarladadan sulamaktan sen erkencisin galiba :D

Günaydin ahali...Bende yeni kalktim)) Son 4 ayda hic bu kadar erken kalkmamistim. Gece saat 3 gibi yattim sabah 8 de kalktim..Hadta ici 4:30 da kalkinca hafta sonuda yatamiyo insan. Birde soguk hava var sormayin. Dün 5 6 tane bicer döver gördüm. Almanya bugday hasatina baslamis, ama bu yagmurlarda nasil olur bilmiyom. Simdi 2 3 gün yatarlarki ekinler kurusun diye..Henüz duracak yer bualamadigim icin video yok, ama iyi bir yerde görürsün durup biraz kayit yapacam...

Ağır Abi link=topic=7169.msg428235#msg428235 date=1311535752' Alıntı:
iyi akşamlar ahali balya yükledim geldim 16 tanecik )))

doğudan dağların üzerinde şimşek ışıkları geliyor.sizin oralara yağmur yağıyor olmasın.

azmis yaw.))) biz biz seferde tami tamina 130 tane getiriyoz. 3 ton...bide seninkine bak.16 tanecikmis tas catlasin 7 ton gelir...ayip ayip, insan yazmaya utanir...)))