En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Köyden geldim. Nasılsınız. Haftaya bugun biçer geliyor inşallah

satocan58 link=topic=7169.msg428400#msg428400 date=1311617312' Alıntı:
Gecmis olsun, zarar ziyan yok umarim..

Zarar ziyan yok gibi duruyor. sadece şu an için telefon şebekeleri yoğunluktan dolayı kitlendi.

Ağır Abi link=topic=7169.msg428339#msg428339 date=1311600697' Alıntı:
S.a a.slm uzun bi uyku sonrası günaydın ))) balya yapma işini bitirdim darısı başlamayanların başına :)
A.selam. ve S.a. bigün bizde bağlarız heralde.. Bayrama kadar..:D
768 link=topic=7169.msg428397#msg428397 date=1311617158' Alıntı:
İstanbulda hissedilen depremin büyüklüğü 5.2
:) Şimdi öğrendim, haber falan izleyemiyoruz.. :(
Dqn link=topic=7169.msg428409#msg428409 date=1311618549' Alıntı:
Köyden geldim. Nasılsınız. Haftaya bugun biçer geliyor inşallah
H.g. iyilik sağlık, bizede gelecek haftaya bugün heralde, Cuma günü falan diyorda ben pek inanmadım.:D

s.a arkadaşlar günaydın bugün biçilmiş ve tekrar ekilecek olan bir yere gitcez orda fotolar ve videolar çekmeye çalışıcam herkese bölümlerinde hayırlı işler.. :)

Nail abi haftaya bunlerde oruç var işiniz zor ben ekini arpayı çektim balyaları çektim 2 tarla ekin kaldı sonra harmandan kalkıyoruz Allah izin verirse. :)

s.a arkadaşlar .dün köydeydim 398 in yeni ön tekerlerini çektim ama telefon orda kaldı.sonra su motorunun yanına gittim amcamı bi türlü bulamadım fordu çalıştırıp gaz veriyom duymuyo en sonunda motorun gazını iyice azalttım 5 dk sonra geldi.çalışan su motoru çalınmaz :D

dün deprem olmuş tekirdağda .bizim kırklarelinde avizeler sallanmış apartmanlarda .köyde hissetmedim ben

Herkes burdada mihdar sen nerdesin...Bi balye tutturdun gidiyon bakiyom. Bitiremedinmi daha....

satocan58 link=topic=7169.msg428624#msg428624 date=1311705253' Alıntı:
Herkes burdada mihdar sen nerdesin...Bi balye tutturdun gidiyon bakiyom. Bitiremedinmi daha....

bitirdim yaw allh bereket versin ramazana rahat girecez bir tek mancar suyu kaldı :)

Selam dostlar, öyle boşlukta gibiyim, harman&ramazan arsında, tercihte zorlanır oldum..:) Bu akşam üstü yakın köyden bi arkadaş Fiat 480 ile NH tt50 4x4 t.i. takas etmiş, tam da traktör geldiğinde ve eski traktörün gittiğinde bazı dramatik sahnelere şahit oldum. Traktör sevgisi bi başka bişey.. Evin köpeği var ufak bişey nasılda isyan etti 480 arabaya bindirilirken,nasılda izlerinden arıyor traktörü. torunu kandırdılar traktörü amca tamire götürüyo falan diye... inanılmaz olaylardı..

nailyetek link=topic=7169.msg428688#msg428688 date=1311718394' Alıntı:
Selam dostlar, öyle boşlukta gibiyim, harman&ramazan arsında, tercihte zorlanır oldum..:) Bu akşam üstü yakın köyden bi arkadaş Fiat 480 ile NH tt50 4x4 t.i. takas etmiş, tam da traktör geldiğinde ve eski traktörün gittiğinde bazı dramatik sahnelere şahit oldum. Traktör sevgisi bi başka bişey.. Evin köpeği var ufak bişey nasılda isyan etti 480 arabaya bindirilirken,nasılda izlerinden arıyor traktörü. torunu kandırdılar traktörü amca tamire götürüyo falan diye... inanılmaz olaylardı..
:( Doğru söylüyosun abi. bu taşıt sevgisi ewlat sevgisi gibi bişey. insan gerçekten üzülüyo. herzaman yanında duran daima yanında zamanının birçoğunu onunla geçirmişliğin varya. ayrılınca üzüyor gerçekten : ' (

nailyetek link=topic=7169.msg428688#msg428688 date=1311718394' Alıntı:
Selam dostlar, öyle boşlukta gibiyim, harman&ramazan arsında, tercihte zorlanır oldum.. :) Bu akşam üstü yakın köyden bi arkadaş Fiat 480 ile NH tt50 4x4 t.i. takas etmiş, tam da traktör geldiğinde ve eski traktörün gittiğinde bazı dramatik sahnelere şahit oldum. Traktör sevgisi bi başka bişey.. Evin köpeği var ufak bişey nasılda isyan etti 480 arabaya bindirilirken,nasılda izlerinden arıyor traktörü. torunu kandırdılar traktörü amca tamire götürüyo falan diye... inanılmaz olaylardı..
doğru söylüyosun nail abi.insan ayrılamıyo.bizfordtan nasıl ayrılcaz acaba.satalım diyom da

iyi aksamlar millet. Almanyada havalar epey kötü bu ara. sabahlari mutlaka yagis var, öglene dogru günes cikiyor. en yüksek sicaklik 22 23 derece civarinda oluyor..

Elvan, nettin, harmana giremedinmi daha.....