En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

S.a. dostlar, iyi akşamlar..
Aman hamam tasıda naylondan,
Yeni yeni geldim nadastan...
Foruma selam nadasa devam, kaldı 40 dekar kadar ya 150 dekara bedel bi iş, kral adeta yandı eridi bugün..:(

nailyetek link=topic=7169.msg428897#msg428897 date=1311787913' Alıntı:
S.a. dostlar, iyi akşamlar..
Aman hamam tasıda naylondan,
Yeni yeni geldim nadastan...
Foruma selam nadasa devam, kaldı 40 dekar kadar ya 150 dekara bedel bi iş, kral adeta yandı eridi bugün.. :(
aman nail abi kralı yakma ne kraliçe var ne prens ülke batacak :D

S.a ve A.s millet sıcaklar yüzünden hiç üşenmedim odamdan evin balkonuna internet çektim ordan takılıyom artık ;) [ kablosuz modemim bile yok : ' ( ]

nailyetek link=topic=7169.msg429344#msg429344 date=1311932477' Alıntı:
S.a. Cuma ' nız Mübarek Olsun..Maşallah harmandan kalktınız, bizde konarız İnşallah..
a.s nail ani seninde mübarek olsun.biz kalkalı 1,5 ay oldu

Iyi aksamlar millet. Bu ara sitede biraz yogunluk var, cogu harmandan kalkti. Biz bekliyoz hala.))) Artik nasipse haftaya bizde, hatta bende basliycam. 4 agustosda köyde olacaklarmis, 5 agustosda baslarlar sanirim. Bende 6 agustos aksam üstü direk tarlada olurum...

demir45 link=topic=7169.msg429662#msg429662 date=1312042756' Alıntı:
Merhabalar herkese.

Facebookta aşağıdaki videoyu gördüm ne biçim bie domuz avıdır acıdım hayvana.
http://www.izlesene.com/video/kopekler-domuza-saldiriyorsonuna-dikkat-edin-18/3821355

o hayvan degil tam bir canavar bizim burda gce 11:00-12:00 yola çıkmış adamın biride renault fluance ile gidiyormuş domuzu altına almış 1 km sürütlemiş domuzun kafanın arka dagılmış araba hasat allah tan içindekilere pek bişey olmamış

ş.....sizler bizim 50-60 kökü yemişler.mısırlık içinde yattıklarından koruya gidenler boş dönüyo