En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Ynt: En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Şimdi Beytullahta olmak vardı sıcacık mermer üzerinde tavaf yaparken Allah diyerek kuruyan dudaklara buz gibi Zemzem suyu eşsiz ambians...........

mustafagursacli link=topic=7169.msg430004#msg430004 date=1312140418' Alıntı:
Şimdi Beytullahta olmak vardı sıcacık mermer üzerinde tavaf yaparken Allah diyerek kuruyan dudaklara buz gibi Zemzem suyu eşsiz ambians...........
S.a iyi geceler dostlar..Bu işler nasip işi. Nasipse neden olmasın.

yarın oruç uz ama ben tutmuyorum babamda abimde tutmuyoruz 250 dekar pancar valla susuzluktan ölürüz ama tutsak daha iyi olur :( bizim burda ki çiftçiler diyorki oruç öz den buyanlı geçmez ;D zuha-*-s diyor yani sulama yapanlar tutamaz diyor : ' (

S.a. hayırlı iftarlar dostlar, bizim biçer yolda kalmış gece köye ulaşacak nasipse. Ben ise tohumluk bıraktığım macar fiği biçmekle meşgulüm, 2 gün dür tırpan mahvetti beni. Az sonra bi komorak makinasını alıp gidp biçemeyi deniyecem. Bizim makinayı bi kaç parça halinde ulaşılması güç bi kuruluğa attık, toplamak yarım günlük iş.:) Tabi ki bi kaç gün sonrası; kayışlı patoz ve harman, anlatılmaz yaşanır.:D

nailyetek link=topic=7169.msg430055#msg430055 date=1312145515' Alıntı:
S.a iyi geceler dostlar..Bu işler nasip işi. Nasipse neden olmasın.
hac gerçekten nasip işi ama umrede nasbini karar vererek kendin oluşturabilirsin ben önce zorla gittim şimdi beni çekiyor....

S.a cemaat nasılsınız?? Sahura kadar dükkanda duran varmı...?

Alışkanlık yapmasın. :D Bir balığın ağzında yavru varda onu kusturucam da yavru dağıtıyorum artık millete Ramazan ayı bereket ayı paylaşalım ki çoğalsın. :)

Bağımlılık yapıyor bu akvaryum bir daha bırakamıyorsun da :) Akvaryum.com da tanıdığım bir abi vardı evine 40. akvaryumu kurmuş sonra hepsini verip yerlerine 200x60x60 720 lt bir akvaryum kumuş.Yani benden daha çok uğraşanlar var bende 200 lt ufacık birşey.Evinde Pengasus(köpek balığının ufakları en fazla 1 metre oluyor) Pirana vs. değişik etçil türler bile besleyenler var. :)

Köye gidince bende unutuyorum balık falan aklına bile gelmiyor işten.Şu an iş yok ondan oyalanıyoruz.